Anasayfa /  Foto Galeri

Yonca Evcimik'ten çok iddialı açıklama : 20'lik kızlara taş çıkartırım!

Yonca Evcimik'ten çok iddialı açıklama : 20'lik kızlara taş çıkartırım! - Sayfa 1

20 yaşındaki kızlara taş çıkaracağını söyleyen Yonca Evcimik, “Bu tamamen genetik. Ailece yaşımızı göstermiyoruz. Bir de neredeyse doğar doğmaz dans etmeye başladım. İnanılmaz bir adale yapım var. Yoksa inanılmaz şekilde pisboğazım. Hamburger üstüne spagetti yer, sonra pizzacıya giderim. Böyle sapıttığım dönemlerden sonra çok spor yapıyorum” dedi.

Yonca Evcimik'ten çok iddialı açıklama : 20'lik kızlara taş çıkartırım! - Sayfa 2

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, ünlü şarkıcı Yonca Evcimik oldu.

Yonca Evcimik'ten çok iddialı açıklama : 20'lik kızlara taş çıkartırım! - Sayfa 3

Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Yonca Evcimik, samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

Yonca Evcimik'ten çok iddialı açıklama : 20'lik kızlara taş çıkartırım! - Sayfa 4

ARABESK YAPMAYI ÇOK İSTİYORDUM 40’ıncı sanat yılını kutlayan ve “Ortaya Karışık” adlı bir maxi single çıkaran Yonca Evcimik, çalışmadaki arabesk şarkı için şöyle dedi: “Bir sürü insan ‘Senin eski albümlerinde de buna benzer slow şarkıların vardı’ diyor. Ama bana göre arabesk değil onlar, o dönemde yapılan pop müziği slow parçaları. Benim anladığım arabesk bu albümdeki şarkı, ki ben Orhan Gencebay’la büyüyen bir insanım. Çok istiyordum yapmayı. 40’ıncı sanat yılım hürmetine bunlar.”