Anasayfa /  Foto Galeri

Yoğun bakımlar yüzde yüz dolu! İşte Ankara'da vaka artışının nedeni...

Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Arhan, şu an yoğun bakım doluluk kapasitesinin yüzde 100'e ulaştığını ifade etti. Önceki aylara göre virüsün daha ağır karşılarına çıktığını belirten Arhan, akciğer tutulumu ve klinik açıya dikkat çekerek virüsün ilk döneme göre daha bulaşıcı olduğunu aktardı.

Yoğun bakımlar yüzde yüz dolu! İşte Ankara'da vaka artışının nedeni... - Sayfa 1

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Ankara'da koronavirüs vakalarının artış nedenine ilişkin konuştu.

Yoğun bakımlar yüzde yüz dolu! İşte Ankara'da vaka artışının nedeni... - Sayfa 2

Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Arhan ise "Şu anda yoğun bakımlarımızın doluluk kapasitesi yüzde 100. Mart, nisan, mayıs dönemine göre de bu dönemdeki vakaların özellikle akciğer tutulumu ve klinik açıdan daha ağır karşımıza çıktığını görüyoruz ve yatış oranları bu nedenle de oransal olarak daha yüksek" dedi.

Yoğun bakımlar yüzde yüz dolu! İşte Ankara'da vaka artışının nedeni... - Sayfa 3

VALİ ŞAHİN'DEN 'SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI' AÇIKLAMASI 
Ankara Valisi Vasip Şahin "Şu an sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil" açıklaması yaptı.

Yoğun bakımlar yüzde yüz dolu! İşte Ankara'da vaka artışının nedeni... - Sayfa 4

ANKARA'DAKİ VAKA ARTIŞ SAYISININ NEDENİ... 
Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Ankara'daki vaka sayısının İstanbul'un 2 katı olduğuna ilişkin açıklamalarını hatırlattı.