Anasayfa /  Medya

Yıllar önce ortadan kaybolan Ahmet Kaymaz bulundu mu?

Müge Anlı'da Babası Ahmet Kaymaz'ın öldüğünü düşünürken hayatta olduğunu öğrenen Mehmet Selim Kaymaz'ın konusu inceleniyor. Ahmet Kaymaz'ı daha önce Kuzey Irak'ın Zaho bölgesinde gördüğünü iddia eden Savaş Karcı, Müge Anlı'nın konuğu olarak geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Müge Anlı Ahmet Kaymaz'a ait bir fotoğraf buldu ve Mehmet Selim- Felek kardeşiler babalarını ilk kez gördü. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 16:16

Müge Anlı'ya konuk olan Mehmet Selim Kaymaz, babasının öldüğü sanıyordu. Fakat babası Ahmet Kaymaz'ın yaşadığı haberini almasının ardından, Müge Anlı'dan destek istedi ve arama çalışmaları başladı.    

Babaları Ahmet Kaymaz'ı ilk defa gören kardeşler, fotoğrafını öptü ve programı fotoğrafa sarılarak sürdürdü.

Tüm bu yaşananların yanında, Ahmet Kaymaz hakkında önemli bilgiler elde edilirken, Müge Anlı'nın kameraman ve muhabir ekibi Kuzey Irak'ın Zaho bölgesine gitti.

Kuzey Irak'ın Zaho kentinde, Beton Bölgesi olarak adlandırılan bir yerde Ahmet Kaymaz'ı gördüğünü iddia eden Savaş Karcı'nın söyledikleri üzerine Müge Anlı'nın kameramanı ve muhabiri bölgeye hareket etti.    

Zaho'dan yapılacak canlı yayınla birlikte davada önemli bir mesafe katedilmesi bekleniyor. 

Savaş Karcı, Beton Bölgesinde daha önce Ahmet Kaymaz'ı gördüğünü iddia ederken, yayında gösterilen yeri hiçbir şekilde hatırlamadığını söyledi.

Ayrıca Ahmet Kaymaz'ın fotoğrafını gören Savaş Karcı, gördüğü Ahmet'in bu fotoğraftakiyle hiçbir alakası olmadığı söyledi.

Ahmet Kaymaz'ın sıkıntılı bir bölgede yaşadığını belirten Savaş Karcı, kendisinin başının belada olabileceğini ve Ahmet Kaymaz'ın gizleniyor olabileceğini belirtti.

Peki Mehmet Selim Kaymaz, babası Ahmet Kaymaz'ı bulabilecek mi? Hepsi Müge Anlı'da...


Yorumlar