Anasayfa /  Foto Galeri

Yeni Mercedes Benz E Serisi alınır mı? Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi

Makyajlanarak tazelenen Mercedes Benz E Serisi, eski nesile göre daha dinamik görünüyor. Coupe karoserde sadece E300 AMG olarak gelen model sadece tek bir motor seçeneği ile Türkiye’de satılıyor. Yeni Mercedes Benz E Serisi kaç para? Makyajlı E Serisi alınır mı? Makyajlı Mercedes Benz E300 Coupe 'nin artıları neler? Makyajlı Mercedes Benz E Serisi’nin eksileri neler? İşte Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi

Yeni Mercedes Benz E Serisi alınır mı? Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi - Sayfa 1

Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi

Makyajlanarak tazelenen Mercedes Benz E Serisi, eski nesile göre daha dinamik görünüyor. Coupe karoserde sadece E300 AMG olarak gelen model sadece tek bir motor seçeneği ile Türkiye’de satılıyor. Yeni Mercedes Benz E Serisi kaç para? Makyajlı E Serisi alınır mı? Makyajlı Mercedes Benz E300 Coupe 'nin artıları neler? Makyajlı Mercedes Benz E Serisi’nin eksileri neler?

Yeni Mercedes Benz E Serisi alınır mı? Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi - Sayfa 2

YENİ MERCEDES BENZ E SERİSİ COUPE TASARIM

Makyajlanan E Serisi özellikle ön yüzde önemli değişim yaşadı. Modelde değişim olarak farlar ön plana çıkıyor. Multibeam LED farlar özellikle gece sürüşlerde maksimum görüş açısı sağlıyor. Trafiğin durumuna göre üzerindeki LED ampulleri açıp kapatabiliyor. Ayrıca uzun far aydınlatma özelliği sayesinde, en karanlık köşeleri bile sizin için aydınlatıyor.

Yeni Mercedes Benz E Serisi alınır mı? Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi - Sayfa 3

Şık bir ön ızgaranın tam ortasına Mercedes logosu eklenmiş. Ayrıca krom noktalar da ön ızgarada yerini almış durumda. AMG donanım ile gelen tamponlar oldukça şık görünüyor. Bunun yanında yeni içi dolu jant grubu da modeli dinamik kılmış. 19 inç alaşımlı jantlar otomobile farklı bir hava katmış. İçi dolu jantlar kimileri tarafından eleştirilse de, ben bu jantları oldukça beğendim.

Yeni Mercedes Benz E Serisi alınır mı? Mercedes Benz E300 Coupe AMG 9G -Tronic testi - Sayfa 4

YENİ MERCEDES BENZ E SERİSİ COUPE BOYUTLAR

Mercedes Benz E Serisi Coupe modelinin boyutlarına baktığımızda model, 4844 mm. uzunluğa, 1860 mm. genişliğe, 1432 mm. yüksekliğe ve2873 mm. aks mesafesine sahip. Modelin ön koltuk arkası ile arka koltuk sırtlığı arasında 699 mm. uzunluk yer alırken, Arka koltuk minderi ile tavan arasında 922 mm. mesafe var. Ön sürücü koltuğunun minderi ile tavan arasında ise 1039 mm. mesafe bulunuyor. Coupe karoserli E Serisi, sedan karoserden 91 mm. daha uzun, 8 mm daha dar, 32 mm. daha alçak ve 58 mm daha kısa aks mesafesine sahip.