Anasayfa /  Foto Galeri

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Osman Sınav ve ATV'den yeni dizi...

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor Osman Sınav ve ATV'den yeni dizi: Yalnız Kurt! Oyuncu kadrosu ve 1. fragmanı ile ortalığı yıktı geçti... Osman Sınav imzalı atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt’un ilk tanıtımı yoğun ilgi ile karşılandı. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizi; Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; ülkede yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Osman Sınav ve ATV'den yeni dizi... - Sayfa 1

Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin ve Deniz Evin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Osman Sınav ve ATV'den yeni dizi... - Sayfa 2

İLK TANITIMI YAYINLANDI

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Osman Sınav ve ATV'den yeni dizi... - Sayfa 3

Proje tasarımı ve konsept danışmanlığını Osman Sınav'ın, senaryo süpervizörlüğünü Şevket Dedelioğlu'nun üstlendiği Yalnız Kurt'un çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Osman Sınav ve ATV'den yeni dizi... - Sayfa 4

Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizileri aratmayacak Yalnız Kurt dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.