Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146. bölüm fragmanı izle - dizi izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145. son bölüm ATV'de yayınlandı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba ve Naz Elmas'ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Hızır tarafından ihanete uğradığını düşünen Sevda, evlilik hayalinden vazgeçmiş, intikam hayalleri kurmaya başlamıştır. Hızır'ı yaralayacak en büyük hamle ise Şahin Ağa'nın gözlerinin önünde alınması olacaktır. Yeni bölümde neler olacağını merak eden diziseverler soruyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte EDHO 145. son bölüm izleme linki...

Abone ol
Abone ol 31 Ekim 2019 11:41

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 145. son bölümünde; sevgisi nefrete dönüştüğü anda, Hızır’ın canını yakacak hamlenin peşine düşer. Çakırbeylilerle aynı masada oturduğu için stratejik davranmak zorunda olan amcası Feyyaz’ın elinden kontrolü almak isteyecek kadar da öfkelidir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ FRAGMAN GELDİ Mİ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

EDHO YENİ FRAGMAN

EDHO 145. SON BÖLÜM İZLE

Düşmanları her geçen gün artmakta olan Hızır’ın yalnız ve savunmasız kalmasını amaçlayan Altan, dört bir taraftan saldırmaya başlar. İlk olarak Fahri ve Hurşit’i cezaevine gönderirken hemen arkasından Boran ve Behzat’ı sorguya aldıracaktır. Sorularına yanıt almak için her türlü işkenceye maruz bıraktığı ikilinin, düşmanlarına canlarından başka verecek bir şeyleri yoktur. Dostlarının hayatını kendi hayatının dahi üstünde tutan Hızır’ı yaralayacak en büyük hamle ise Şahin Ağa’nın gözlerinin önünde alınması olacaktır.

Yorumlar