Anasayfa /  Eğitim

Yaz okulu sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖf yaz okulu online sınavları gece sona erdi. Sınavlar biter bitmez öğrenciler özellikle de mezun olmaya yakın adaylar sonuç tarihine kilitlendi. Herkesin dilinde aynı soru var: AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2020 11:12

AÖF'te sonuç heyecanı... Yaz okulu sınavlarının sona ermesiyle birlikte öğrenciler sonuç tarihine odaklanmış durumda... Önceki online sınav sonuç tarihleri göze alındığında sonuçlar her an açıklanabilir... İşte detaylar...

 

AÖF YAZ OKULU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF yaz okulu online sonuç tarihi hakkında üniversiteden yapılmış bir açıklama yok. Bir önceski sınavın sonuçları 2 gün sonra açıklanmıştı. Bu süre baz alındığında sonuçların en geç 11 Eylül'de açıklanması bekleniyor.

AÖF DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ 

 

YAZ OKULUNA KİMLER GİREBİLİR?

1- Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir.
2- Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir. Tüm bu koşullarda yaz okulunda en fazla 5 ders seçebilirler.
3- Öğrenim gördüğü programda FF harf notlu dersi/dersleri olan öğrenci yaz okulunda bu dersi/dersleri alabilir.
4- Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00’ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri yaz okulunda alabilir.

Yorumlar