Anasayfa /  Foto Galeri

Yaz dizileri bomba gibi geliyor!

2022 yazı yaklaşırken ekranları şenlendirecek yeni diziler ve başrol oyuncuları da bir bir belli oldu. atv, Fov, Kanal D gibi kanallarda, yaz için dram ve komedi türünde yepyeni diziler ekrana gelecek. Bu dizilerin senaryoları kadar başrol oyuncuları da dikkat çekti...

Yaz dizileri bomba gibi geliyor! - Sayfa 1

Dizi sektörü Türkiye'de başarısını her dönem giderek artırırken, yaz dizileriyle yeni yüzler de ekranlara çıkmaya başladı. Bazı diziler ve çiftleri akıllarda yer edinirken bazıları da unutulup gidiyor.

Yaz dizileri bomba gibi geliyor! - Sayfa 2

Özellikle yaz dizilerinin senaryosu kadar başrol oyuncuları da dikkat çekiyor. Öyle ki, yaz dizileri başrol oyuncularının uyumu sayesinde yeni sezonda da yayınlanma şansı elde ediyor. Bu yaz seyirciyle buluşacak olan dizilerden ise birisi öne çıkıyor.

Ekranlara damga vurması beklenen dizinin başrol oyuncularının ise en iyi dizi çifti olması bekleniyor.

Yaz dizileri bomba gibi geliyor! - Sayfa 3

DUY BENİ

Star TV’nin yaz dizileri arasında yer alacak Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Berk Hakman ve Helin Kandemir yer alacak. Yapımcılığını Süreç filmin üstleneceği Duy Beni dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı üstlenecek. Duy Beni dizisinde Ekim isimli bir lise öğrencisinin arkadaşı Meltem’in başından geçen bir kaza sonrası felç kalması anlatılacak.

Yaz dizileri bomba gibi geliyor! - Sayfa 4

BALKAN NİNNİSİ

TRT 1 ekranlarında Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak olan Balkan Ninnisi dizisinin başrol oyuncuları Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad Emre Bey ve Merih Öztürk olacak. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilecek olan Balkan Ninnisi dizisinde Üsküplü Hristiyan bir kız ile Türk bir gencin imkansız aşkını anlatacak.