Anasayfa /  Medya

Yasak ilişki yaşayan 55 yaşında ki kadına ne oldu? Günlerdir kayıp olan Feride Ercan öldürüldü mü?

20 Ocak'tan bu yana kayıp olan Feride Ercan'a yasak ilişki yaşadığı Hikmet Yalçınkaya mı bir şey yaptı? Feride Ercan nerede? Yaklaşık 19 gündür kayıp olan Feride Ercan isimli yaşlı kadından haber alınamayınca ailesi çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmakta buldu. Programın ilerleyen dakikalarında yaşlı kadının yasak ilişki yaşadığı Hikmet Yalçınkaya programa konuk olarak anlattıklarıyla olayın seyrini değiştirdi.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 12:37

Müge Anlı'da tüyler ürperten yeni bir olay işlenmeye başladı.

20 Ocak tarihinden beri kayıp olan ve hiçbir şekilde ulaşılamayan Feride Ercan'ı arayan ailesi, birçok çarpıcı ifadede bulunuyor.

Sosyal medya platformu Facebook üzerinden, Hikmet Yalçınkaya isminde evli bir adamla arkadaşlığı olduğu iddia edilmiş ve ardından bu arkadaşlık doğrulanmıştı.

Bu iddiaların ardından Hikmet Yalçınkaya, Müge Anlı'ya konuk oldu ve olayın iç yüzünü açıklamaya başladı. Yeğeni ölmüş olan Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan ile onun da yeğeninin yeni ölmüş olduğu vesilesiyle tanıştıklarını açıkladı.

Bu açıklamaların ardından yayına bağlanan Feride Hanım'ın yakınları konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hikmet Yalçınkaya'nın Feride Ercan'a defalarca para yolladığı, hediyeler aldığı, pastanelerde buluşup pastalar ve güller aldığı öğrenildi.

Bu iddiaları yalanlamayan Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan ile konuşmayı kestiğini söyledi. Feride'nin yeğeni Emre, Feride Ercan'ın 5 sevgilisi daha olduğunu, Konya'da bir ilişkisinden hamile olduğunu da açıkladı.

Tüm bu ilişki sarmalının arasında, Feride Ercan'a ne olduğu ise merak konusu. Kaçtı mı? Kaçırıldı mı? Hikmet Yalçınkaya mı kaçırdı? Bir şey mi yaptı? Feride Ercan öldü mü? Öldürüldü mü? 

Tüm bu soruların yanıtları, Feride Ercan cinayetinin perde arkası ve tüm detayları Müge Anlı ve ekibi tarafından çözülmek üzere araştırılıyor.


Yorumlar