Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? 19 Aralık pazar hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumunu yayımladı. Vatandaşlar tarafından hava durumu nasıl olacak sorusu yoğun ilgi görüyor. Havaların soğumasıyla birlikte gündeme gelen hava durumu uyarıları her konuda tedbirli olunması gerektiğini vurguluyor. İşte MGM tarafından yayımlanan il il 5 günlük hava durumu raporu...

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2021 22:53

Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin hava durumu dereceleri merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde kar mı yağmur mu etkili olacak merak konusu. MGM il il hava durumu raporunu paylaştı. Denizlerimizde (Batı Karadeniz’in Batısı) Kısa Süreli Fırtına Bekleniyor. Doğu Anadolu'nun Batı Kesimlerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat. Denizlerimizde (Akdeniz) Fırtına Bekleniyor. uyarıları yapıldı.

 HAVA DURUMU

ANKARA HAVA DURUMU

Son dakika hava durumu bilgileri Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu raporu 

İSTANBUL HAVA DURUMU

 Son dakika hava durumu bilgileri Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu raporu

 İZMİR HAVA DURUMU

 Son dakika hava durumu bilgileri Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu raporu

 Denizlerimizde (Batı Karadeniz’in Batısı) Kısa Süreli Fırtına Bekleniyor!

Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın; bugün (Cumartesi) akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; yarın (Pazar) sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Doğu Anadolu'nun Batı Kesimlerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Doğu Bölgelerimizde beklenen yağışların 19.12.2021 Pazar günü Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli yer yer yoğun kar (15-35 cm) şeklinde olması bekleniyor. Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 Denizlerimizde (Akdeniz) Fırtına Bekleniyor!

 Batı Akdeniz’de rüzgarın; batı ve güneybatıdan, yarın (Pazar) günün ilk saatlerinde Antalya Körfezi güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Doğu Akdeniz’in doğusunda rüzgarın; yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; Pazartesi günü (20.12.2021) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bekleniyor.

Yorumlar