Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 12.Bölüm Ful Tek Parça İzle

Yargı 12.Bölüm Ful Tek Parça İzle. Yargı 12.Bölümde neler yaşandı? Yargı 12.Bölüm yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 5 Aralık 2021 Perşembe akşamı ekrana geldikten sonra internete yüklendi. Yargı 12.Bölüm Ful Tek Parça İzle

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2021 01:44

Yargı 12.Bölüm Ful Tek Parça İzle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 12.Bölümde de nefes kesti

Yargı 12.Bölüm Ful Tek Parça İzle

YARGI SON BÖLÜMDE NELR OLDU?

Yargı dizisi 12. Bölümde Ceylin, Ilgaz'ın babası hakkında söyledikleri karşısında şok oluyor! 5 Aralık Pazar günü yayınlanan Yargı'nın 12. yeni bölümünde neler oldu? Yargı 12. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Yargı'nın 12. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı heyecanla beklenen 12. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Yargı 12. Bölümde neler yaşandı? Yargı 12. Bölüm full izle! Yargı dizisi 12. Bölümde neler oldu? Ceylin, babası Zafer'in başına gelenleri öğrenecek mi? Engin'in yeni hamlesi ne? Az zamanları kalan şantaj mağdurları ne yapacak? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!

Yargı'nın 5 Aralık Pazar günü yayınlanan 12. Bölümde Engin'in verdiği süre dolarken ilginç bir durum yaşanıyor! 

Ceylin, birbirlerine en yakın oldukları anda Ilgaz’dan gelen beklenmedik tereddüt ile sarsılır. Acaba Metin’in bu sırrı, Ilgaz ile Ceylin’in özenle kurmaya çalıştıkları bağı geri dönüşsüz bir biçimde kıracak mı, yoksa daha da güçlenmesine mi sebep olacaktır?

İyiden iyiye köşeye sıkışan Engin’in tehditleri herkesin dünyasını alt üst etmektedir.

Herkesin kendisini sınadığı, hızla daralan bu zaman içerisinde, Engin’i hamle yapmaktan alıkoyacak yollar, ayrılıklar ve beklenmedik birliktelikler ortaya çıkacaktır. Engin’in herkesi acıtan küçük kıvılcımları, büyük bir yangına mı sebep olacak, yoksa söndürülebilecek midir?

Ilgaz ve Ceylin her şeye rağmen, tarafları oldukları davada mesleki olarak birlikte hareket etmek zorundadır. Geri sayım devam ederken, hiç beklemedikleri bir gelişme başta ikisi olmak üzere herkesi yeni bir yola sürükleyecektir.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar