Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Yapı Kredi En Az Lise Mezunu Personel Alımı İlanı Yayımladı

Yapı Kredi En Az Lise Mezunu Personel Alımı İlanı Yayımladı. Yapı Kredi Bankası yeni personel alımı ilanları yayımladı. En az lise mezunu banka personeli alınacak ve toplamda 38 farklı iş ilanı bulunuyor. İşte ilanlardaki şartlar ve tüm ayrıntılar

Abone ol
Abone ol 26 Temmuz 2019 16:38

Yapı Kredi En Az Lise Mezunu Personel Alımı İlanı Yayımladı.

Yapı Kredi Bankası yeni personel alımı ilanları yayımladı. En az lise mezunu banka personeli alınacak ve toplamda 38 farklı iş ilanı bulunuyor. İşte ilanlardaki şartlar ve tüm ayrıntılar.

Bankalar için yeni personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. Banka Personel alımları her daim ilgi görmüş ve adaylar tarafından özel sektör alanında tercih edilen bir kariyer biçimidir. Adaylar farklı bankaların ilanlarını takip ederek kendi niteliklerine uygun iş ilanlarına başvuru yapmak istiyor. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımı bu haberimizde sizlere Yapı Kredi personel alımları hakkında detayları paylaşacağız.

38 İŞ İLANI İLE PERSONEL ALIMI:

Yapı Kredi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere en az lise mezunları içerisinde 38 farklı iş ilanı yayımladı. Yayımlabab ilanlara göre, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, İş Analisti, İnsan Kaynakları Stajyeri, Satış Yönetmeni, Konsolidasyon Uzmanı, Direkt Satış Yetkilisi, Proje Yöneticisi, İş Analisti - Kredi Risk İzleme ve Takip, Ofis Destek Yetkilisi, Uzman Yazılım Mühendisi, Vergi Müşaviri/Müşavir Yardımcısı, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Bireysel Kredi Risk Kontrol ve Koordinasyon Uzmanı, Yasal Risk Validasyon Uzmanı, Ses Teknolojileri Network Mühendisi, Bankacılık Hukuk ,Yazılım Geliştirmeci pozisyonlarıda personel alımı yapılacak.





ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Yapı Kredi personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, En az lise mezunu olmakla beaber Ön lisans veya Lisans mezunu olmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, İnsan ilişkileri gelişmiş, Sorun çözme yeteneği olan ve inisiyatif kullanabilen, Etkin ve güçlü iletişim becerisine sahip ve takım çalışmasına yatkın, MS office programlarını çok iyi düzeyde kullanabilen,, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dış görünümüne özen gösteren, Seyahat engeli bulunmayan ve satış aktiviteleri için sahada (ofis dışında) görev alabilecek, İletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, zaman yönetiminde başarlı olan, Öğrenmeye ve gelişime açık gibi nitelikler aranıyor. Pozisyonuna göre başvuru şartları değişiklik gösterebilmektedir.

BAŞVURULAR:

Yapı Kredi banka personeli alımı ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları gereklidir. Başvurular online olarak yapılacak olup adaylar ilgili ilanlara aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. İlgili bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz.

YAPI KREDİ İŞ İLANINA BAŞVURU ADRESİ İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar