Anasayfa /  Foto Galeri

Yalı Çapkını adlı dizide başrol değişikliği planlanıyor

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" adlı dizide, kadroya yeni bir oyuncu katılacak. Bu oyuncu daha önce FOX TV'de yayınlanan "Bir Peri Masalı" adlı dizide yer almıştı. "Bir Peri Masalı" dizisinde Alina Boz da rol almıştı. Cuma akşamları yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisindeki bu oyuncu değişikliği dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını adlı dizide başrol değişikliği planlanıyor - Sayfa 1

"Yalı Çapkını" dizisi, büyük bir etkiyle yoluna devam ediyor ve en fazla izlenen diziler arasında kendine yer buluyor. Cuma akşamları yayınlanan diziye dair iki önemli haber duyuruldu; bunlardan biri olumlu, diğeri ise olumsuz nitelikte.

OLUMSUZ HABER:

"Yalı Çapkını" dizisi haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Ancak dizinin eylül ayında yeni sezonla tekrar izleyicilerle buluşması planlanıyor.

OLUMSUZ HABER:

Dizinin kadrosu genişliyor ve yeni bir oyuncu diziye katılıyor. Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterine meydan okuyacak olan Baran Bölükbaşı, diziye dahil olacak. Baran Bölükbaşı, yakışıklı oyuncu Tarık karakterine hayat verecek. Tarık'ın girişi, başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir ile arasında ciddi bir rekabeti başlatacak.

Yalı Çapkını adlı dizide başrol değişikliği planlanıyor - Sayfa 2

BARAN BÖLÜKBAŞI HAKKINDA:

Baran Bölükbaşı, 1 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 1.75 cm boyunda ve 71 kilogram ağırlığındadır. Müzik ve boks gibi alanlarla ilgilenen Bölükbaşı, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü öğrencisidir. Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumları'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine 2017 yılında "Efsane" dizisiyle adım atmıştır. Daha sonra "Sevdanın Bahçesi", "Servet" ve "Vuslat" gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak "Son Nefesime Kadar" dizisinde Emre karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Yalı Çapkını adlı dizide başrol değişikliği planlanıyor - Sayfa 3

"YALI ÇAPKINI" DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER:

"Yalı Çapkını", OGM Pictures imzası taşıyan, ilk bölümü 23 Eylül 2022'de yayınlanan, Burcu Alptekin'in yönettiği, Mehmet Barış Günger tarafından yazılan dram ve romantik türde bir Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor paylaşmaktadır.

ÇETİN TEKİNDOR'UN AYRILIĞI MI VAR?

Bazı haber kaynakları, Halis karakterini canlandıran Çetin Tekindor'un "Yalı Çapkını" dizisinin ikinci sezonunda yer almayacağını öne sürdü. Ancak henüz Star TV veya yapım şirketi tarafından bu konuda resmi bir açıklama yapılmamıştır.