Anasayfa /  Foto Galeri

Whatsapp'tan büyük tepki çekecek gizlilik kararı!

Dünyanın en çok kullanılan popüler mesajlaşma platformu WhatsApp güncellemelerine ve yeni özelliklerine devam ediyor. Fakat son yaptığı Son yaptığı mesaj silme izni güncellemesiyle de büyük tepki çekeceğe benziyor. WhatsApp yaptığı açıklamada, grup yöneticilerinin mesajları herkes için silmesine izin vermeye olanak sağlayacağını açıkladı.

Whatsapp'tan büyük tepki çekecek gizlilik kararı! - Sayfa 1

 WhatsApp yeni çalışmalar ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. WhatsApp'a gelen yeni güvenlik özelliğinin detaylarına bir bakalım...

Whatsapp'tan büyük tepki çekecek gizlilik kararı! - Sayfa 2

WABetaInfo'ya göre, son beta sürümünde keşfedilen en son özellikte WhatsApp kullanıcılarının gruptan kimin ayrıldığını veya yönetici tarafından kimin gruptan çıkarıldığını bilmesini sağlayacak. 

Whatsapp'tan büyük tepki çekecek gizlilik kararı! - Sayfa 3

Bu, grup üyelerine kimin, nasıl veya neden gruptan çıktığını sorma ihtiyacını ortadan kaldıracağını gösterecek. Bu özellikle hem grup üyeleri hem de yöneticiler aktif olacak.

Whatsapp'tan büyük tepki çekecek gizlilik kararı! - Sayfa 4

Bu yeni WhatsApp grup özelliğine, "Grup Bilgileri" sekmesindeki mevcut katılımcılar listesinden erişilmektedir. Burada “Geçmiş Katılımcıları Gör” başlığı adı altında yeni bir seçenek görülecek. Bu bölüm kaldırılan üyelerin isimlerini içerecek şekilde ayarlanacak. Çok sayıda üyeye sahip bir gruplarda belirli bir kişiyi bulmak için özel bir arama çubuğu yer alacak.