Anasayfa /  Güncel

WhatsApp'ta yeni dönem başladı!

WhatsApp, HD fotoğraf gönderme özelliğinin ardından HD video gönderme özelliğini de kullanıcılarına sunarak, artık yüksek çözünürlüklü videoların paylaşımına olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar birbirlerine yüksek kalitede videolar gönderebilecekler.

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2023 12:46

Dünya genelinde 2 milyardan fazla kişinin kullandığı popüler sosyal medya platformu WhatsApp, yenilikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, kullanıcıların HD fotoğraf gönderme özelliğine kavuştuğu uygulama, şimdi de HD video özelliğini kullanıma sundu.

WhatsApp şirketi, TechCrunch'a yaptığı açıklamada, HD video desteğinin hem iOS hem de Android kullanıcılarına sunulduğunu doğruladı. Önceden 480p çözünürlüğe sıkıştırılan videolar artık HD olarak gönderilebilecek.

HD bir videoyu göndermek isteyen kullanıcılar, videoyu seçtikten sonra üst kısımda bulunan "HD" seçeneğini işaretlemelidir. Ardından "Gönder" seçeneği ile video, yüksek çözünürlükte alıcıya iletilmiş olacak. Alıcı, gönderilen videonun HD kalitesinde olduğunu, sol alt köşede bulunan HD rozeti üzerinden tanıyabilecektir.

Yorumlar