Anasayfa /  Spor

Webspor Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Webspor Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz Ssport canlı izle. CANLI MAÇ İZLE: Chelsea Tottenham maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İngiltere Premier Ligi'nde 27. hafta mücadeleleri Chelsea Tottenham Hotspur maçı ile başlıyor. İlk dörde girmek için mücadele veren iki takımın da hedefi galibiyet. Peki Chelsea Tottenham maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte canlı izleme linki...Chelsea Tottenham

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2020 14:55

Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz Ssport canlı izle. CANLI MAÇ İZLE: Chelsea Tottenham maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İngiltere Premier Ligi'nde 27. hafta mücadeleleri Chelsea Tottenham Hotspur maçı ile başlıyor. İlk dörde girmek için mücadele veren iki takımın da hedefi galibiyet. Peki Chelsea Tottenham maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte canlı izleme linki...Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz Ssport canlı izle

CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz Ssport canlı izle

Chelsea Tottenham maçı canlı izle - Şifresiz Ssport canlı izle

Chelsea Tottenham Hotspur maçı saat 15.30’da başlayacak. Maçın canlı yayınını ise ülkemizde S Sport kanalı yapacak. Chelsea Tottenham Hotspur maçını haberimizde yer alan link aracılığıyla canlı izleyebilirsiniz. Yayıncı kuruluş üyelik ve ücret talep edebilir. İşte Chelsea Tottenham maçı canlı izleme linki…

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
trhaberler.com
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Chelsea ve Tottenham, Premier Lig'de nefes kesecek bir mücadeleye çıkacak. Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e karşı aldığı mağlubiyetle adeta yıkılan Mourinho'lu Tottenham, zorlu Chelsea deplasmanında puan veya puanlar arayacak. Ev sahibi Chelsea ise, bir alt sırasındaki rakibi ile arayı açarak üst sıralara tırmanmak ve sezon sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi almak istiyor. Peki Chelsea Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar...

Premier Lig'in 27. haftasında oynanacak Chelsea Tottenham müsabakası, 22 Şubat Cumartesi günü saat 15:30'da başlayacak. Öte yandan bu mücadele S Sports ekranlarından naklen ve canlı olarak ekranlara gelecek.

 



DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

- Tottenham ile oynadığı son iki Premier Lig maçını kazanan Chelsea, rakibini en son Mart 2006'da şu an Tottenham'ı çalıştıran Jose Mourinho yönetiminde üç kez üst üste mağlup edebildi.

- Chelsea'ye konuk olduğu son 33 resmi maçın sadece birini kazanan Tottenham (11B 21M), tek galibiyetini Nisan 2018'de Premier Lig'de aldı (3-1).

- Bu sezon evinde yedi resmi maç kaybeden Chelsea, iç sahada daha fazla mağlubiyeti en son 1985/86'da almıştı (8).

- Tottenham, en üst lig seviyesinde 500 deplasman galibiyetine ulaşan yedinci takım olmak için sahaya çıkıyor (Liverpool, Arsenal, Manchester United, Everton, Aston Villa ve Chelsea ile birlikte).

- Premier Lig'de Arsene Wenger (106) ve Harry Redknapp'ın (39) ardından en fazla Londra derbisi kazanan çalıştırıcı olan Tottenham Menajeri Jose Mourinho, 20'den fazla karşılaşmaya çıkan menajerler arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip isim (%66; 37/56).

EKSİKLER, CEZALILAR

Chelsea: Kante, Pulisic

Tottenham: Kane, Son, Sissoko, Foyth

MUHTEMEL 11'LER

Chelsea: Caballero; James, Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Alonso; Kovacic, Jorginho; Willian, Mount; Abraham

Tottenham Hotspur: Lloris; Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies; Fernandes, Lo Celso, Winks, Bergwijn; Dele Alli, Lucas Moura

Yorumlar