Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Vuslat 31.Bölüm Fragmanı İzle | Vuslat 30.Bölüm İzle

Vuslat 31.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Vuslat 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 2 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2019 01:29

Vuslat 31.Bölüm Fragmanı İzle | Vuslat 30.Bölüm İzle

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vuslat 31.Bölümde de nefes kesecek

VUSLAT YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aziz’in şüpheleri can yakıcı sorulara ve cevaplara dönüşür. Salih ve Aziz için artık yüzleşme vaktidir. Hallerin anbean değiştiği bu duygu yüklü karşılaşma Satranc-ı Urefa tahtasında vücut bulur. Ve önlenemez şekilde her iki tarafın da iç dünyasının sarsıldığı zorlu bir süreci başlatır.

Feride, ailecek taşındıkları dede ocağında huzur ararken bulduklarıyla tekrar alt üst olur. Özellikle Faik’in, kızını Aziz’den uzak durması için uyarması, Feride için daha sıkıntılı günlerin yaklaştığının habercisidir. Feride, Aziz’le beraber olabilmek için sadece Faik’in değil aynı zamanda Tahsin’in de engelleriyle baş etmek zorundadır.

Ailesini bir araya toplayarak özlem duyduğu hayatın izlerini arayan Kerem’i bekleyen büyük bir buluşma vardır. Kerem, ailesinin karanlık ve karmaşık geçmişiyle yüzleşmeye devam eder. Çaresiz ve öfkeli bir hal içinde birbirine zıt duygular arasında sıkışıp kalır.


VUSLAT SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar