Anasayfa /  Foto Galeri

Vizesiz gidilebilecek 5 muhteşem rota

Vize almak zorlaşınca çareyi birçok gezgin vizesiz ülkeleri araştırmakta buldu. İşte vize gerektirmeyen 5 muhteşem ülke..

Vizesiz gidilebilecek 5 muhteşem rota - Sayfa 1

Bosna-Hersek

Balkanların en önemli ülkelerinden biri. Bosna Hersek'e de yakında kimlikle gitmek mümkün olacak. Bu ülkede en az Kuzey Makedonya kadar önemli bir ülke. Tarihi yapılarıyla dikkat çeken ülke adeta gezginleri hayran bırakacak güzelliklere sahip

Vizesiz gidilebilecek 5 muhteşem rota - Sayfa 2

KARADAĞ
Karadağ, Balkan ülkeleri arasındaki en güzel ülke. Tatil cenneti olarak bilinen Karadağ özellikle Avrupa'nın en zengin ve en ünlü isimlerini ağırlıyor.

İstanbul'dan direk uçuşun olduğu ülkede binlerce Türk yaşıyor. Budva ve Kotor gibi kentler bu ülkenin gidilesi şehirleri.

Çeşme, Alaçatı ve Bodrum'dan bile daha güzel olan plajlara sahip. Ucuzluğunu ise ülkeye girenler ilk dakikalarda anlayabiliyor.

Vizesiz gidilebilecek 5 muhteşem rota - Sayfa 3

Sırbistan

Danube dağının eteklerinde yakalanan Danube balığı, taze taze ayıklandıktan sonra kıyıda yer alan tekne restoranlarda pişirilip servis ediliyor. Vizesiz gidilen ülkeler arasında olan Sırbistan’a seyahat etmişken bu mükemmel balık deneyimini yaşamadan dönmeyin!

Vizesiz gidilebilecek 5 muhteşem rota - Sayfa 4

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vizesiz seyahat etmek ve deniz, kum ve güneş keyfinin tadını çıkarmak isteyenler için şahane bir alternatif. 

Şık ve yüksek kalitede hizmet veren otelleriyle herkesin kalbini çalan KKTC, gerçek bir tatil cenneti. Sıcak Akdeniz iklimi, enfes plajları, kaliteli gece hayatı ve sakin şehir hayatıyla Kuzey Kıbrıs’ı, vizesiz gidilen ülkeler listenizde en üst sıralara yerleştirebilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs için aklınızda bulunması gereken en önemli şey trafiğin Türkiye’dekinin aksine sol şeritten ilerlemesi.