Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Vatanım Sensin 55.Bölüm Fragmanı izle

Vatanım Sensin 55.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 10 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2018 14:36

Vatanım Sensin 55.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vatanım Sensin bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesi...

Kütahya–Eskişehir mağlubiyetleri milletin kalbine bir bıçak gibi saplanmışken Cevdet ve ailesi bir de Hasibe’yi kaybetmenin acısıyla sarsılmıştır. Cevdet, annesinin son nefesinde verdiği sözü ne pahasına olursa olsun tutmaya kararlıdır. Ancak gözünü karartan Cevdet’in bu amaç uğrunda yapacakları Azize’yi, hatta Yakup’u dahi korkutacaktır.

Azize, Cevdet’in hıncı yüzünden duymaz olduğu yüreğinin sesi olmaya çalışacaktır. Doktor Suat İzmir’e gelir; söyledikleri Hilal’i, ailesi ve hatta Leon’la karşı karşıya getirir. Yıldız'la yaşadıkları sebebiyle Aleksi'nin hedefi haline gelen Yakup ise Vecihi’ye tehlikeli bir görevde eşlik eder. Bu görevin sonunda Yakup’un başına gelecekler sadece onu değil, Cevdet'i ve vazifesini de tehlikeye atacaktır.







Yorumlar