Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Vatanım Sensin 52.Bölüm Fragmanı izle

Vatanım Sensin 52.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2018 02:56

Vatanım Sensin 52.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vatanım Sensin bu hafta yayınlanacak mı? Her bölümü soluksuz izlenen diziyle ilgili fragman ve tüyoları sitemizde bulabilirsiniz. Vatanım Sensin son fragmanı yayınlandı!



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Mustafa Kemal Paşa'nın verdiği vazifeyi yerine getirmeye çalışan Cevdet, yaşanan cinayetin perde arkasını araştırıyor!

Leon, ölümle pençeleşen Hilal'i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder.

Olaydan şüphelenen Cevdet cinayeti araştırdığında büyük bir komplonun ortasında olduklarını anlar. Şimdi Cevdet Filipos’un hain planını bozmalı ve bu sayede barıştan vazgeçmek üzere olan Fransızları Ankara’ya gitmeye ikna etmelidir.





Yorumlar