Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi: 51 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapılacak

Alım Yapılacak Pozisyonlar; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi KPSS B puan ile 51 sözleşmeli sağlık personel alımı yapacak. 

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 16:57

Bu alım kapsamında sözleşmeli hemşire, ebe ve sağlık teknikeri kadroları ile diğer sağlık personel kadrolarına alım yapılacak. Alımlar için başvurular 26 Şubat tarihi itibariyle başladı.

Başvuru yapacak adayların kamu haklarından yasaklı olmamaları gerekiyor. Her bir kadro için belirtilen mezuniyet şartlarının da sağlanması gerekiyor. Daha önce kamu kurumlarında sözleşmeli pozisyonda çalışanların istifa ettikten sonra 1 yıl geçmesi gerekmekte. 1 yıl geçmemiş olanlar kazansalar dahi istihdam edilmeyecek. Başvurucuların emeklilik ya da yaşlılık aylığı da almamaları gerekiyor.

Adaylar 12 Mart tarihine kadar başvurularını yapmak zorunda. Başvurular Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne şahsen yapılacak. Posta ya da diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Başvurular KPSS B sınıfı puanların üstünlüğüne göre değerlendirmeye alınacak. Atanmaya hak kazanan adayların listesi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Adaylara herhangi bir özel tebligat yapılmayacak.

Atama sonuçları açıklandıktan sonra adayların 15 gün içerisinde başlama yapmaları gerekmekte. Başlama yapılmaması durumunda hak kaybı söz konusu olacak. 

Atanmaya hak kazanan adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak. Soruşturma sonuçları olumlu olan adayların atamaları yapılacak.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için tıklayın




Yorumlar