Anasayfa /  Foto Galeri

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki ikinci maçında da set vermedi. A Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar, Sırbistan temsilcisi Jedinstvo Stara Pazova deplasmanında 3-0 kazandı.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı - Sayfa 1

Bu sezon çıktığı tüm resmi maçları kazanan son 2 yılın CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, galibiyet serisini sürdürüyor. CEV Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonu ilk maçında Volley Mulhouse Alsace’yi 3-0 geçen sarı-siyahlılar, ikinci maçında ise Jedinstvo Stara Pazova deplasmanında aynı skorla galibiyete ulaştı.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı - Sayfa 2

Sırbistan’daki mücadelenin ilk setinde VakıfBank’ın ABD’li smaçörü Ali Frantti 7 sayı kaydederken; sarı-siyahlılar 25-15’lik skorla öne geçti. İkinci sette de 7 sayı kaydeden Frantti’ye, 6 sayıyla Aleksia Karutasu ve 4 sayıyla Chiaka Ogbogu eşlik etti ve 25-17’lik skorla durum 2-0’a geldi. 3. sette de zorlanmayan VakıfBank seti 25-14 maçı ise 3-0 kazanmayı başardı. Sarı-siyahlılar böylece A Grubu’nda 2’de 2 yapmış oldu.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı - Sayfa 3

VakıfBank’ta Ali Frantti 17 sayıyla mücadelenin en skorer ismi olurken; Chiaka Ogbogu 11, Aleksia Karutasu ise 10 sayıyla çift hanelere ulaştı. Karşılaşmanın en değerli oyuncusu ise VakıfBank’ın yıldız liberosu Ayça Aykaç seçildi.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı - Sayfa 4

VakıfBank sıradaki maçında Vodafone Sultanlar Ligi’nde 17 Kasım Cuma günü PTT’yi ağırlayacak. VakıfBank – PTT mücadelesi 14.00’te başlayacak.