Anasayfa /  Foto Galeri

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük şok! Bir kişi hariç bütün kadro değişti!

TRT 1 ekranlarının iddialı projesi Uyanış Büyük Selçuklu'da son yaşananlar adeta şok etkisi yarattı. Yayınlandığı ilk günden itibaren TRT 1'in sevilen tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde adeta deprem yaşandı. Revizyona giden dizide bir kişi hariç tüm kadro gidiyor. Yepyeni bir döneme hazırlanan dizide baş karakterler ise şöyle Sultan Alparslan'ı Barış Arduç canlandıracak. Tüm bunlar yaşanırken yapımcıdan dikkat çeken bir Buğra Gülsoy paylaşımı geldi. Detaylar haberimizde.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük şok! Bir kişi hariç bütün kadro değişti! - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarının iddialı projesi Uyanış Büyük Selçuklu'da son yaşananlar adeta şok etkisi yarattı. Yayınlandığı ilk günden itibaren TRT 1'in sevilen tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde adeta deprem yaşandı. Revizyona giden dizide bir kişi hariç tüm kadro gidiyor. Yepyeni bir döneme hazırlanan dizide baş karakterler ise şöyle Sultan Alparslan'ı Barış Arduç canlandıracak. Tüm bunlar yaşanırken yapımcıdan dikkat çeken bir Buğra Gülsoy paylaşımı geldi. Detaylar haberimizde..

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük şok! Bir kişi hariç bütün kadro değişti! - Sayfa 2

Herkes gidiyor

Reyting sıralamasında rakiplerine fark atan dizi senaryo gereği yepyeni bir döneme giriyor. 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük şok! Bir kişi hariç bütün kadro değişti! - Sayfa 3

Ancak bu yeni dönemde öyle şeyler oluyor ki, eski kadroda gördüğümüz bir kişi hariç herkes 2 bölüm sonra olmayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük şok! Bir kişi hariç bütün kadro değişti! - Sayfa 4

Hep ileriye doğru akan dizilere alışkın Türk seyircisi bu kez geriye gidecek. Tarihin başka bir sürecine girecek olan dizide Melikşah Sultan’dan önceki Sultan Alparslan dönemine dönülüyor.