Anasayfa /  Magazin

Usta oyuncu Nilgün Belgün hastaneye kaldırıldı

Usta oyuncu Nilgün Belgün hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneden paylaşım yapan Belgün domuz gribine yakalandığını belirtti.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2023 17:04

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Nilgün Belgün hastaneden paylaşım yaptı. 

'Aşk ve Komedi' oyunuyla turneye çıkan usta oyuncu domuz gribine yakalandığını ve Denizli'deki bir hastanede tedavi gördüğünü duyurdu. Nilgün Belgün sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi:

"Sevgili dostlar; ben de en sonunda salgın olan domuz gribine yakalandım. Turnenin sadece iki oyununu oynayabildim. Yarınki Fethiye ve Muğla gösterilerimi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Yeni tarihleri en kısa zamanda sizlerle paylaşmış olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere…" 

NILGÜN BELGÜN YILLAR SONRA ANLATTI
Nilgün Belgün, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Babasından gizli şekilde girdiği konservatuar sınavlarını kazanarak mesleğe başladığını söyleyen usta oyuncu, babasıyla olan bir anısını anlattı.

"KONSERVATUAR SINAVINI KAZANINCA BABAM EVİ TERK ETTİ"
Oyunculuğa başlama hikayesini anlatan Belgün, "Ortaokulda anneme oyunculuk olmak istediğimi söylediğimde hemen kabul etti ama eğitim almamı istedi. Babama söylemeden hem konservatuar hem de şan sınavına girdim. İkisini birden kazandım ve babama söylediğimizde evi terk etti. Anneme sen kocasız ben de babasız kalacağım vazgeçelim dedim ama o 'Yok evladım insan çocuğu konservatuarı kazandı diye evi terk etmez. 3 güne kalmaz döner' dedi öyle de oldu. Geldikten sonra bana neler yaptı..." dedi.

 

Etiketler Nilgün Belgün
Yorumlar