Anasayfa /  Foto Galeri

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor!

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor! Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna usta oyuncu Hülya Darcan dahil oluyor.

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor! - Sayfa 1

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna usta oyuncu Hülya Darcan dahil oluyor.

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor! - Sayfa 2

FİKRET’E ANNE YARISI, TEYZE DESTEĞİ

Hülya Darcan, üç sezondur Perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan diziye ‘teyze’ olarak geliyor!

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor! - Sayfa 3

Fekeli’nin yeğeni olarak hikayeye dahil olan Furkan Palalı’nın hayat verdiği Fikret karakterinin, geçtiğimiz haftalarda aslında Fekeli’nin yeğeni değil, Adnan Yaman’ın oğlu, yani Demir’in üvey kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı.

Usta oyuncu Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil oluyor! - Sayfa 4

Yamanlar yeni bir savaşın eşiğindeyken, Fekeli bir kez daha uhuletle ve suhuletle konuya çözüm bulmak için, Fikret’in Bursa’da yaşayan teyzesi Lütfiye Duman’ı Adana’ya getirecek. Fekeli’nin eski dostu olan Lütfiye, neşesi ve içtenliğiyle Fekeli’nin evinin havasını değiştirecek.