Anasayfa /  Güncel

Ünlüler'den Muharrem Sarıkaya'ya tepki yağıyor

Nilgün belgün ses teknisyenine tokat atan ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün bir program esnasında sinirlerine hakim olamayıp ses teknisyeni bir işçiye tokat atan Muharrem Sarıkaya hakkında çok sert sözler söyledi.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2021 16:27

Nilgün Belgün ses teknisyenine tokat atan ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nilgün Belgün Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün bir program esnasında sinirlerine hakim olamayıp ses teknisyeni bir işçiye tokat atan Muharrem Sarıkaya hakkında çok sert sözler söyledi. Peki Nilgün Belgün ses teknisyenine tokat atan ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi?

Nilgün Belgün ses teknisyenine tokat atan ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi?

 Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ses teknisyeni işçiye tokat atan ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya sinirlenen ünlü oyuncu Sarıkaya için;

''40 YILLIK OYUNCUYUM KARŞIMDAKİ İNSAN BU HAREKETLERİ YAPARKEN BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ BU KADAR RAHAT KONUŞMAMA DEVAM EDEMEZDİM''  ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

 

Ayrıca Muharrem Sarıkaya'ya birçok ünlü de tepki gösterdi. İşte o tepkilerin bazıları...

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar