Anasayfa /  Magazin

Ünlü yıldız duştan çıkıp bornozuyla kırmızı halıda yürüdü... İşte o kareler!

Dünyanın önemli müzik ödüllerinden biri daha sahiplerini buldu. MTV Avrupa Müzik Ödül Töreni Londra’da Wembley SSE Arena’da gerçekleşti. Konukların kırmızı halıda hem şıklık hem de ilginçlik yarışı yaptığı törene damgasını vuran kişi ise Rita Ora oldu.

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2017 14:29

Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora herkesi şaşırttı. Bornozu andıran bir kıyafetle ödül törenine katıldı.

MTV Avrupa Müzik Ödül Töreni Londra’da Wembley SSE Arena’da gerçekleşti. Törenin en dikkat çeken ismi ise Rita Ora'ydı. Dünyaca ünlü isim kıyafet seçimiyle oldukça şaşırttı. Üzerine bornozu andıran bir elbise giyip başına da havlu saran genç şarkıcı duştan biraz önce çıkıp ödül törenine gelmiş gibiydi.

rita-ora-130419UD

Ora, kırmızı halıda da sahnede de sanki duştan biraz önce çıkıp gelmiş gibi görünen bornozu ve başına sardığı havlusuyla boy gösterdi. Ora gece boyunca toplam 13 farklı kıyafet giydi.

Ödül anlamında gecenin yıldızı ise Shawn Mendes oldu. Mendes, en iyi şarkı, en iyi sanatçı ve en büyük hayran kitlesi dalında ödülleri evine götürdü. Gecede French Montana, The Killers ve Kesha da performanslarıyla beğeni topladı.

5a0944b12269a24248b1bfd5

İngiliz R&B şarkıcısı Rita Ora hem sunuculuk hem de performansıyla beğeni toplarken gecede “Your Song” ve yeni şarkısı “Anywhere”i birlikte söyledi. Amerikalı rap yıldızı Eminem ise yeni şarkısı “Walk on Water”ın Beyonce’nin söylediği kısmı ise Skylar Grey seslendirdi. Eminem gecede En iyi hiphop müzik dalında da ödülün sahibi oldu. Ödüle şaşıran Eminem “Bu ödülü nasıl aldım bilmiyorum çünkü bir kaç yıldır albüm yapmadım. Ama yenisi yolda” dedi.

5a0944ad2269a24248b1bfd1

Gecede 6 kategoride ödüle aday olan Taylor Swift hiç bir dalda ödülün sahibi olamayarak şaşırttı. 

Shawn Mendes kendisine en iyi şarkı ödülünü kazandıran “There’s Nothing Holdin’ Me Back” parçasını gecede seslendirdi.

5a0944aa2269a24248b1bfcf

Geceye katılanlar arasında Game of Thrones dizisinden Natalie Dormer ve Oscarlı oyuncu Jared Leto da vardı. Leto müzik grubu Thirty Seconds to Mars ile geldiği gecede en iyi alternatif müzisyen dalında ödülü evine götüren isim oldu.

İrlandalı rock grubu U2 ise gecede Global İkon ödülünü aldı. Müzik sektöründe yıllardır var olan grup gecede Londra’daki Trafalgar Meydanı’ndaki konser görüntüleriyle sahnede var oldu.

En iyi pop müzik dalında ödülü Camila Cabello aldı. Kendrick Lamar Humble şarkısının klibiyle en iyi klip ödülünü alırken Stormzyş gecede polis arabası üzerindeki performansıyla dikkat çekti.





Süperhaber


Yorumlar