Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü yatırımcıdan altın fiyatlarıyla ilgili korkutan uyarı

Altın fiyatlarında son günlerde devam eden düşüş düşüş için 17 milyar doları yöneten ünlü CEO Peter Grosskopf fazla sevinmeyin diyerek öngörülerini açıkladı.

Ünlü yatırımcıdan altın fiyatlarıyla ilgili korkutan uyarı - Sayfa 1

Ünlü CEO Peter Grosskopf fazla sevinmeyin diyerek öngörülerini açıkladı. Grosskopf piyasalarda yaşanan düşüşü 'korku kaynaklı bir düşüş' olarak nitelendirerek bu dönemin altına yatırım yapmak isteyenler için bir fırsat olduğunu belirtti.

Ünlü yatırımcıdan altın fiyatlarıyla ilgili korkutan uyarı - Sayfa 2

Geçen hafta Federal Rezerv’in şahin tonu, spekülatif sıcak parayı piyasadan çekti. Dünyanın en büyük değerli metal şirketlerinden birisi olan Sprott Inc’in CEO’su altın fiyatının uzun vadeli potansiyelinin sağlam bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Ünlü yatırımcıdan altın fiyatlarıyla ilgili korkutan uyarı - Sayfa 3

Altın fiyatları Haziran ayının son haftasını 500 TL'nin altında kapatıyor. Ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar düşüşün devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Fakat ekonominin üstatları bu düşüşün yanıltıcı olduğunun altını çizerek piyasaları uyarıyor.

Ünlü yatırımcıdan altın fiyatlarıyla ilgili korkutan uyarı - Sayfa 4

Peter Grosskopf şu anda altın alımı için fırsat olduğunu açıklayarak yıl sonunda fiyatların beklenmedik şekilde artacağını açıkladı.