Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi! Sinead O'Connor hayatını kaybetti!

Nothing Compares 2 U adlı şarkısıyla bir neslin hafızasına kazınan ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi. Bundan 18 ay önce henüz 17 yaşındaki oğlunu kaybeden O'Connor, hayata veda etti O'Connor 56 yaşındaydı.

Ünlü şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi! Sinead O'Connor hayatını kaybetti! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi! Sinead O'Connor hayatını kaybetti!

Bundan 18 ay önce henüz 17 yaşındaki oğlunu kaybeden O'Connor, hayata veda etti O'Connor 56 yaşındaydı.

Sinead O'Connor'ın ruh sağlığı ile ilgili olarak yaşadığı sorunların ardından yaşamını kaybettiği belirtildi.

Sineod O'Connor'ın ölümü müzik dünyası için kötü bir sürpriz oldu. Yakınlarının belirttiğine göre dört çocuk annesi olan şarkıcı, 17 yaşındaki oğlu Shane'in kendi canına kıymasından sonra bir türlü toparlanamadı. Son Twitter paylaşımında da bu yönde bir mesaja yer vermişti O'Connor.

 

Ünlü şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi! Sinead O'Connor hayatını kaybetti! - Sayfa 2

Ünlü şarkıcı, tedavi gördüğü hastaneden kaçan, polisin yaptığı arama sonucunda cansız bedeni bulunan olun Shane'in bir fotoğrafına yer verdiği o paylaşımında " O zamandan beri yaşayan bir ölü gibiyim. O benim hayatımın aşkıydı, ruhumun ışığıydı" yazmıştı.

O'Connor o paylaşımında gencecik yaşında kaybettiği oğluyla iki ayrı parçada bir ruh gibi olduklarını belirtti. Sonra da "O beni koşulsuz seven tek canlıydı" diye ekledi.

Şarkıcı, oğlu artık yanında olmadığı için ölüm ile yeniden doğuş arasında kaybolmuş hissettiğini de satırlarına eklemişti.

 

Ünlü şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi! Sinead O'Connor hayatını kaybetti! - Sayfa 3

ACI HABERİ AİLESİ DUYURDU

Sinead O'Connor'ın ailesinin yaptığı açıklamada "Sevgili Sinead'imizin ölümünü duyurmaktan dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz" denildi.

Açıklamada ünlü şarkıcının ailesi ve arkadaşlarının yıkılmış durumda olduğ ve özel hayatlarının mahremiyetine saygı gösterilmesini rica ettikleri belirtildi.  

Sinead O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.

 

Ünlü şarkıcı Sinead O'Connor'dan acı haber geldi! Sinead O'Connor hayatını kaybetti! - Sayfa 4

GEÇEN YIL EN BÜYÜK ACIYI YAŞAMIŞTI 
İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor ya da Müslüman olduktan sonraki adıyla Shuhada' Davitt, geçen yılın ocak ayında hayatının en büyük acılarından biriyle yüzleşti. Henüz 17 yaşındaki oğlunu kaybetti.

 Şarkıcı, acı olayın duyulmasından sadece iki gün önce oğlu Shane'in kayıp olduğunu duyurmuştu. Polisin hayatından endişe ettiği Shane'in cansız bedeni iki gün sonra bulundu.