Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu Glen Powell, Senden Başka’nın çekimi esnasında yaşadıklarını anlattı!

Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen romantik komedi Senden Başka (Anyone But You) filminin başrol oyuncusu Glen Powell, çekim esnasında yaşadıklarını anlattı.

Ünlü oyuncu Glen Powell, Senden Başka’nın çekimi esnasında yaşadıklarını anlattı! - Sayfa 1

Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen romantik komedi Senden Başka (Anyone But You) filminin başrol oyuncusu Glen Powell, çekim esnasında yaşadıklarını anlattı. “Romantik komediler tehlikeli bir spordur” diye esprili bir şekilde başlarından geçenleri anlatan Glen Powell, “Top Gun'da oynadım ve her türlü gösteriyi yapmak için hayatımı riske attım ama romantik komedinin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bu filmde köpekbalıklarıyla yüzdük. Sydney'in elinde örümcek olan bir sahne var. Örümcek onu gerçekten de ısırdı” diye konuştu. Kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bulan Bea ve Ben’in, bir çiftmiş gibi davranmalarını konu alan “Senden Başka”, ülkemizde 23 Şubat’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Ünlü oyuncu Glen Powell, Senden Başka’nın çekimi esnasında yaşadıklarını anlattı! - Sayfa 2

Başrollerinde Sydney Sweeney ve Glen Powell’ın yer aldığı, mükemmel başlayan bir ilk buluşmadan sonra birbirlerinden buz gibi soğuyan Bea ve Ben'in kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bir düğünde bulmalarını konu alan romantik komedi Senden Başka, çok yakında ülkemizde seyirciyle buluşuyor.  Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen ve hiçbir romantik komedinin yaratmadığı akımı kısa sürede yaratan filmin başrol oyuncusu Glen Powell çekim esnasında yaşadıklarını esprili bir dille anlattı.

Ünlü oyuncu Glen Powell, Senden Başka’nın çekimi esnasında yaşadıklarını anlattı! - Sayfa 3

“Herkes Sydney’in rol yaptığını düşündü ama onu gerçekten de örümcek ısırdı”

Filmi Avustralya'da çektiklerini ve harika bir doğası olduğunu söyleyen Glen Powell, “Filmde Sydney'in elinde bir örümcek var. Örümcek onu gerçekten de ısırıyor ve bu yüzden de Sydney çığlık atmaya başlıyor.  Herkes onun rol yaptığını düşünüyor. Bunu gülerek anlatabiliyorum çünkü herkes gayet iyi’’ diyor.

Ünlü oyuncu Glen Powell, Senden Başka’nın çekimi esnasında yaşadıklarını anlattı! - Sayfa 4

“Filmde köpekbalıklarıyla yüzdük”

“Romantik komediler tehlikeli bir spordur” diyen Powell, başlarından geçenleri anlatmaya devam ediyor: “Top Gun'da oynadım ve her türlü gösteriyi yapmak için hayatımı riske attım ama romantik komedinin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bu filmde köpekbalıklarıyla yüzdük. Sydney Opera Evi'nin orada çekim yapıyorduk ve bana ‘Burası tüm Avustralya'nın en fazla köpekbalığı olan suyu’ dediler. Bu da yetmedi daha sonra helikopterle havaya kaldırıldık ve helikopter birdenbire titremeye başladı. Hepimiz bu normal mi diye düşünüyorduk. Her neyse, romantik komediler tehlikeli bir spordur. Bunu bilmelisiniz.”