Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın gençlik halini görenler şoke oldu!

Sizleri Hazal Kaya ve oğlu ile mutlu bir aile hayatı sürdüren oyuncu Ali Atay'ın, 22 yaşındaki haline yani 1998 yılına götüreceğiz. Atay'ın hem o halini görenler hem de o dizide oynadığını duyanlar inanamıyor. Bakın o dizide Ali Atay nasılmış...

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın gençlik halini görenler şoke oldu! - Sayfa 1

Türkiye'nin en sevilen ve en başarılı oyuncularından biri olan Ali Atay'ı çoğumuz Leyla ile Mecnun dizisinden tanıyoruz. 'Mecnun' olarak hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu, hala Exxen platformunda yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde oynuyor. Atay, televizyonda en son Son Yaz dizisi ile ekranlarda boy göstermişti.

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın gençlik halini görenler şoke oldu! - Sayfa 2

Oyunculuğunun yanı sıra, müzisyen de olan başarılı isim, hem sesi hem oyunculuk performansı ile hepimizin gönlünde yer edindi. Peki, Ali Atay'ın hiç yıllar önce hangi dizilerde oynadığını ya da çok önceden nasıl göründüğünü merak ettiniz mi?

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın gençlik halini görenler şoke oldu! - Sayfa 3

Kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile evli olan ve oğlu Fikret Ali isminde bir de oğlu olan ünlü oyuncu, şu anda 45 yaşında. Fakat biz sizi bundan 24 yıl öncesine ışınlayacağız, Ali Atay'ın 22 yaşında genç bir delikanlı olduğu yıllara... İşte Ali Atay'ın eski hali...

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın gençlik halini görenler şoke oldu! - Sayfa 4

Ali Atay'ın bu görüntüsü 1998 yılında yayınlanan, başrollerinde profesyonel oyunculardan Şener Şen ve Türkan Şoray'ın bulunduğu İkinci Bahar dizisine ait. Şimdilerde evli mutlu çocuklu olan Atay, bu dizide bir lise öğrencisini canlandırdı.