Anasayfa /  Güncel

Ünlü kör Kahin Baba Vanga'nın 2022 kehanetleri! açlık... kıtlık...

"Kör Kahin" olarak adlandırılan Baba Vanga'nın 2022 yılı için yaptığı kehanetler ortaya çıktı. Vanga, 2022 yılında kıtlık ve kuraklık olacağını söyledi. Şu ana kadar yaşanan gıda sorunları Vanga'nın kehanetine yoruldu. Yılın geri kalanında kehanetlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 15 Temmuz 2022 10:45

Dünya genelinde yaşanan enflasyon sorunu ve gıdaya erişim noktasındaki sıkıntılar, kahinler tarafından yıllar önce ortaya atılan kehanetleri tekrar gündeme getirdi. "Her dediği çıkan kahin" olarak adlandırılan Nostradamus'un kehanetlerinin ardından bu kez de 12 yaşında görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle "Kör kahin" olarak adlandırılan Baba Vanga'nın 2022 yılı kehanetleri gündem oldu.

11 Eylül terör saldırıları, Obama'nın başkan seçilmesi, Brexit oylaması ve hatta koronavirüs salgınını kehanetleri ile bildiği iddia edilen ve Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak bilinen Baba Vanga'nın 2022 yılı için yaptığı kehanetler arasında bulunan iki kehanet ise hem endişe yarattı.

Baba Vanga son kehanetinde, Portekiz ve İtalya gibi ülkelerde kuraklığın yaşanacağını ön gördü. Ayrıca 2022 yılında da insanları kıtlığın beklediğini iddia etti. Şu ana kadar gıdada yaşanan bazı sorunlar, Baba Vanga'nın kehanetlerine yorulsa da Vanga'nın bahsettiği kadar keskin bir kıtlığın olup olmayacağı yıl sonuna kadar netleşmiş olacak.

Yorumlar