Anasayfa /  Kültür sanat

Ünlü aktör Johnny Depp, otel odasında baygın halde bulundu.

Johnny Depp'in müzik grubu Hollywood Vampires'ın Budapeşte konseri, sahneye çıkmalarına saatler kala iptal edilmişti ve nedeni sonunda açıklandı. Depp'in otel odasında baygın bir şekilde bulunduğu ve acil tıbbi müdahale gerektiren bir durumla karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 23 Temmuz 2023 14:16

18 Temmuz tarihinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de planlanan Hollywood Vampires konseri, son anda beklenmedik bir şekilde iptal edilmişti. Grup, "öngörülemeyen koşullar" nedeniyle konserden vazgeçtiğini açıklamıştı.

Macaristan basınına göre, konserin iptal sebebi Johnny Depp'in sağlık durumuydu. Hollywood yıldızı ve şarkıcı Depp, Budapeşte'deki otel odasında baygın bir halde bulunmuştu. Sağlık görevlileri hemen müdahalede bulunurken, organizatörler de konserin iptalini duyurmuştu.

Konser için arenayı dolduran hayranlar, bu ani iptal karşısında şaşkınlık yaşamış ve endişelerini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Bazıları teknik bir sorunun mu yoksa grubun sağlık durumunun mu neden olduğunu merak ederken, diğerleri ise grup üyelerinin sağlığı hakkında endişe duymuştu.Olayın kökeni

Johnny Depp'in aşırı alkol tüketimi miydi?

Konser öncesinde Depp'in alkol aldığına dair paylaşımlar bulunurken, sağlığına dair endişeler, daha önce Glasgow konserinde koltuk değneği kullanmasıyla da artmıştı. Koltuk değneklerini ayak bileğine destek olması amacıyla kullandığı belirtilse de, bu bilgi iddiaları azaltmamıştı.

Budapeşte konserinin ardından Hollywood Vampires, sıradaki Slovakya konserini de iptal etti. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, konser hazırlıklarının tam yapılmaması nedeniyle güvenlik endişesi yaşandığı belirtildi. Grup üyelerinin sağlıklarının iyi olduğu vurgulanırken, turnenin Almanya, Polonya ve ABD konserlerinin herhangi bir iptal olmadığı ifade edildi.

Etiketler johnny depp konser
Yorumlar