Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Üniversiteye KPSS Şartı Olmadan Canlı Model Alım İlanı Yayımlandı!

Üniversiteye KPSS Şartı Olmadan Canlı Model Alım İlanı Yayımlandı! Erciyes Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. KPSS Şartı Olmadan 3 kişilik boşluk ile canlı model alımı yapılacak. İşte Canlı Model Alım İlanı ile ilgili şartlar ve detaylar haberimizde

Abone ol
Abone ol 21 Ağustos 2019 00:12

Üniversiteye KPSS Şartı Olmadan Canlı Model Alım İlanı Yayımlandı!

Erciyes Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. KPSS Şartı Olmadan 3 kişilik boşluk ile canlı model alımı yapılacak. İşte  Canlı Model Alım İlanı ile ilgili şartlar ve detaylar haberimizde

Erciyes Üniversitesi resmi gazete'de 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Erciyes Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere canlı model alacak. Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Ancak diğer aranan şartları sizlere İşin Olsa ekibi olarak haberimizin devamında vereceğiz.

KADROSUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR?




En az lise mezunu olmak


KPSS şartı aranmamaktadır, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir


Vücut bütünlüğüne sahip olmak


Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecektir.)




GENEL ŞARTLAR NEDİR?




Türk Vatandaşı olmak,


Kamu haklarından mahrum bulunmamak,


Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,


Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak,


53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,


Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, (Asil ve yedek olarak Üniversitemiz kadrolarına yerleştirilen adaylara yapılacaktır)


Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,


Yapılan başvurularda KPSS puan şartı aranmamaktadır, asıl aday mülakat sonucunda belirlenecektir,




BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Müracaatlar ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen ilk iş gününden itibaren l5 gün içinde (mesai bitimine kadar) Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası zemin katında ki yazı işleri bürosuna istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.  Ayrıca Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Canlı Model Alım İlanı Tam Metni İçin TIKLAYIN   


Yorumlar