Anasayfa /  Güncel

Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında? Uğur Kardaş neden gözaltına alındı?

Eski MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş Adıyaman'da gözaltına alındı. Ardından Uğur Kardaş'ın neden gözaltına alındığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2023 16:30

Eski MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş Adıyaman'da gözaltına alındı. Ardından Uğur Kardaş'ın neden gözaltına alındığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu isim vermeden MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş'ın Adıyaman'da gözaltına alındığını açıkladı.


UĞUR KARDAŞ KİMDİR?
MasterChef şamiyonu Uğur Kardaş  1996 senesinde Çanakkale'de doğdu. Kardaş Akdeniz Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Her fırsatta Çanakkaleli olduğundan bahseden Uğur, küçük yaşlardan beri mutfağa ilgisi olduğunu ilk bölümlerden itibaren dile getirmişti.

Uğur, 'dedelik mesleğini' sonuna kadar yaşatacağını her fırsatta söylüyor. Özellikle et yemeklerinde iddialı olan Uğur, kendine özgü pişirme yöntemleri ile hem jüri üyelerini hem de izleyicileri sık sık şaşırttı. 2018 senesinde MasterChef yarışmasında şamiyon oldu. Yarışmanın ardından restoranlara menü danışmanlığı yapan Kardaş, sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanıyor. Uğur Kardaş'ın Instagram'da 488 bin takipçisi var.

UĞUR KARDAŞ EVLİ Mİ?
Uğur Kardaş, 2022 senesinde Gamze Kardaş ile evlendi.

UĞUR KARDAŞ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?
Türkiye, deprem bölgelerindeki yağma görüntülerini tartışırken, Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş dikkat çeken bir video yayımladı.

Depremzedelere yardım etmek amacıyla gönüllü ekiplere katılan Uğur Kardaş, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan'ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor. Allah kahretsin ya, Allah belamızı versin..."

Soylu yaptığı açıklamada videoyu çeken ismin Adıyaman'da gözaltına alındığını söyledi.

Yorumlar