Anasayfa /  Spor

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi ne zaman ve saat kaçta gerçekleşecek?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi tarihi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde elenmesinin ardından futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada tamamlayan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde mücadelesine devam edecek. Galatasaray'ın bu turdaki muhtemel rakipleri de büyük bir ilgiyle bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi tarihi ve saati ile Galatasaray'ın potansiyel rakipleri konusundaki beklentiler oldukça yüksek.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2023 14:00

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi tarihi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde elenmesinin ardından futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada tamamlayan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde mücadelesine devam edecek.

Galatasaray'ın bu turdaki muhtemel rakipleri de büyük bir ilgiyle bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi tarihi ve saati ile Galatasaray'ın potansiyel rakipleri konusundaki beklentiler oldukça yüksek. Futbolseverler, hangi takımın Galatasaray'ın yoluna çıkacağını ve eşleşmeleri öğrenmek için heyecanla bekliyor.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi büyük bir merak konusu haline geldi. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ve şimdi Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'ın kura çekimindeki rakibi belirlenecek. Futbolseverler, hangi takımın Galatasaray'a eşleşeceğini öğrenmek için UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimini heyecanla bekliyor. Kura çekimi tarihi ve saati konusundaki bilgiler de şu an için büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını 3. sırada tamamlayan Galatasaray, mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi ise 18 Aralık Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek.

Çekilişin başlama saati olarak ise 15.00 belirlendi. Galatasaray'ın bu aşamadaki muhtemel rakiplerini öğrenmek ve takımının kura çekimindeki yolunu takip etmek için futbolseverler heyecanla bekliyor.

İlk ayak maçları 15 Şubat'ta oynanacak ve takip eden hafta, 22 Şubat'ta rövanş maçları gerçekleştirilecek. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Şimdi, 15 Şubat'ta oynanacak ilk maçta rakibiyle karşılaşacak olan Galatasaray, bir üst tura çıkma mücadelesine bu aşamada devam edecek. Heyecan dolu müsabakalar, futbolseverlerin 15 ve 22 Şubat tarihlerini sabırsızlıkla beklemesine neden oluyor.

 Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri şu şekilde sıralanıyor:

  • West Ham United / Freiburg (A Grubu)
  • Marsilya / Brighton (B Grubu)
  • Real Betis / Rangers / Sparta Prag (C Grubu)
  • Sporting Lisbon (D Grubu) (Kesinleşti)
  • Toulouse / St. Gilloise (E Grubu)
  • Rennes / Villareal (F Grubu)
  • Slavia Prag / Roma (G Grubu)
  • Karabağ / Molde (H Grubu)

 

 

 

 

 

Etiketler UEFA
Yorumlar