Anasayfa /  Spor

UEFA Avrupa Ligi maç özetleri izle

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final ilk maçları heyecanı sona erdi. Beşiktaş Lyon’dan mağlup döndü. İşte maçlar, alınan sonuçlar ve goller. UEFA Avrupa ligi maç özetleri izle

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2017 10:23

Beşiktaş’ın final hedefiyle mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final heyecanı başladı. 4 eşleşmenin de ilk maçları oynanırken, 12 gol atıldı. UEFA Avrupa ligi maç özetleri izle

Lyon Beşiktaş 1-1 maçı özeti golleri izle

Maç önü olayları nedeniyle 45 dakika geç başlayan Lyon Beşiktaş maçından istediğini alan Kara Kartal oldu. Babel’in golüyle kazanan Beşiktaş rövanş için avantaj elde etti. Lyon Beşiktaş 1-1 maçı özeti golleri izle ! Sezonu Süper Lig şampiyonluğu ve UEFA Avrupa Ligi finaliyle bitirmek amacında olan Beşiktaş, çeyrek final ilk maçında Lyon’a konuk oldu.





Maçtan önce yaşanan olaylar ve taraftarların sahaya girmesiyle yaklaşık 45 dakika geç başlayan mücadeleye Beşiktaş hızlı başladı. Maçın 4'üncü dakikasında Marcelo ile gole yaklaşan Beşiktaş golü 15’inci dakikada buldu.

Asist Talisca’dan gol Babel’den

Tempolu başlayan mücadelede Beşiktaş'ın yıldız ismi Ryan Babel, Talisca'nın pasında iyi hareketlendi ve maçın 15'inci dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. Lyon Beşiktaş maçı Babel gol izle ! Maçın 20'nci dakikasında Beşiktaş’ın şanslı olduğu bir pozisyon yaşandı. Lyon'un sol taraftan geliştirdiği atakta Nebil Fekir'in ortasında top üst direkten oyun alanına döndü. İlk yarının geride kalan dakikalarında iki takımda gol bulamadı ve Beşiktaş, Lyon karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.





İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf ev sahibi Lyon olurken, Fransız ekip önemli fırsatlar yakaladı. Fekir ve Lacazette ile pozisyonlar yakalayan Lyon, golü bulamadı. Ancak maçın son 10 dakikası içerisinde Beşiktaş, bireysel hatalarla mağlup oldu. Önce duran topta yapılan ortada topu önünde bulan Jeremy Morel eşitliği sağladı.





83’üncü dakikada maça 1-1’lik skor gelirken, Beşiktaş’ın başarılı kalecisi Fabri’den büyük bir hata geldi. Defanstan gelen topu kontrol etmekte zorlanan ve uzaklaştıramayan Fabri, büyük bir hata yaptı ve araya giren Jeremy Morel topu boş ağlara gönderdi. Son 10 dakika 2 gol bulan Lyon, Beşiktaş’ı 2-1 yenmeyi başardı ve kötü giden maçtan avantajlı bir skor çıkarmayı başardı.

Anderlecht Manchester United 1-1 maçı golleri özeti izle

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Anderlecht ile Manchester United Belçika’da karşı karşıya geldi. Maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Anderlecht Manchester United 1-1 maçı golleri özeti izle ! Premier Lig’de ilk 4 mücadelesi veren Manchester United, Belçika Ligi'nde şampiyon isteyen Anderlecht'e Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında konuk oldu.





Mücadelenin 18. dakikasında gole çok yaklaşan Manchester United, Lingard'ın vuruşunda sağ direği geçemezken, aradığı golü 37. dakikada buldu. Yakın mesafeden topu ağlara yollayan Mkhitaryan, ilk yarının sonucunu belirledi ve United, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı 2'ye çıkaracak pozisyonlar yakalayan ancak bunlardan sonuç alamayan Kırmızı Şeytanlar, 86. dakikada kalesinde golü gördü. Yapılan ortada topu kafayla ağlara yollayan Dendoncker, maça denge getirdi. Kalan kısa sürede skorada değişiklik olmadı ve müsabaka 1-1 sonuçlandı. Avantajlı sayılabilecek bir sonuçla evine dönen United, rakibini 20 Aralık Perşembe günü TSİ 22.05'te yapılacak rövanşta Old Trafford'da konuk edecek ve yarı finale yükselecek ekip belirlenecek.

Ajax Schalke 2-0 maçı özeti golleri izle

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçlarının akşamında avantajı elde eden takımlardan biri de Ajax oldu. Hollanda ekibi Kaptanı Klaassen ile Schalke’yi 2-0 yendi. Ajax Schalke 2-0 maçı özeti golleri izle ! Avrupa’nın kulüpler bazındaki 2 numaralı kupası olan UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final heyecanı başladı. Hollanda ekibi Ajax, Alman Schalke 04’ü sahasında 2-0 yendi ve önemli bir avantaj elde etti. 





UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Ajax evinde Schalke 04'ü ağırladı. Kaptan Klaassen'in biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Ajax rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Bir Ajax efsanesi Schalke 04'lü Klaas-Jan Huntelaar da 71'de Schöpf'ün yerine oyuna dahil oldu.

Celta Vigo Genk maç sonucu 3-2 Goller ve özet izle

Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Celta Vigo evinde Genk'i 3-2 mağlup etti. Rövanş öncesi küçük de olsa bir avantaj yakaladı. Celta Vigo Genk maç sonucu 3-2 Goller ve özet izle ! Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında evinde Genk'i ağırlayan Celta Vigo rakibini 3-2 mağlup etti.





İspanyol ekibi rakibi önünde 1-0 geriye düşmesine karşın üstünlüğünü hissetirdi ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı... Celta Vigo'ya bu maçta galibiyeti getiren isimler, 15. dakikada Pione Sisto, 17. dakikada Iago Aspas ve 38. dakikada da John Guidetti oldu. Konuk Genk'in gollerini ise 10. dakikada Jean-Paul Boetius ve 72. dakikada da Thomas Buffel kaydetti. Genk-Celta Vigo rövanş karşılaşması 20 Nisan Perşembe TSİ 22.05'te oynanacak.


Yorumlar