Anasayfa /  Güncel

Uber şoförünün darp ettiği kadınla tartıştığı anlar ortaya çıktı

Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere Sarıyer'den Uber’e binen kadın yolcu ile şoför arasında çıkan ücret tartışmasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Uber şoförü tarafından darp edildiği iddia edilen kadın yolcu ile şoför arasında geçen ücret tartışması yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2018 21:50

Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere Sarıyer'den Uber’e binen Birgül E. aracın şoförüyle fiyat konusunda anlaşmazlık yaşadı. Uber şoförünün yolcudan ücret olarak 220 lira istediği ve bu rakamı ödemek istemeyen yolcu Birgül E.'yi darp ettiği iddia edildi. Tartışma anına ait araç kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Uber şoförü ile Birgül E.'nin ücret konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve bunun üzerinde tartıştıkları görülüyor.  



UBER şoförü gözaltına alındı

Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere UBER'e binen kadın yolcu ile şoför arasında ücret tartışması çıktı. İddiaya göre yolcudan 220 lira isteyen şoför, parayı alamayınca yolcuyu darp etti. İddialar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında UBER şoförü 24 yaşındaki M.Ü gözaltına alındı



Son günlerde taksicilerle UBER şoförleri arasında yaşanan gerginlik yoğun bir şekilde devam ederken, yaşanan olumsuz olaylara bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez iddialara göre UBER çalışanı değil, araca binen yolcu mağdur oldu.

Sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere İstinye'den kızıyla birlikte UBER'e binen Birgül E. havalimanına yaklaştığı sırada Basın Ekspres yolu üzerinde aracın şoförüyle fiyat konusunda anlaşmazlık yaşandığı öne sürüldü.

DARP EDİLEN KADIN KANLAR İÇİNDE KALDI

İddiaya göre UBER şoförü yolcudan normal ücretin çok daha üzerinde bir rakam olan 220 lira istedi. Fiyatın çok yüksek olması nedeniyle bu rakamı ödemek istemeyen yolcu Birgül E. ile şoför arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uber şoförü yolcuyu darp etti.

UBER SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

İstinye'den Atatürk Havalimanı'na gitmek için Uber aracıyla seyahat eden Birgül Ekinci'nin darp edilmesi iddası ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında sürücü 24 yaşındaki M.Ü gözaltına alındı. Sivil trafik polislerince gözaltına alınan M.Ü., işlemleri için polis merkezine teslim edildi.

UBER'DEN AÇIKLAMA: BAHSİ GEÇEN DAVRANIŞ KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ

Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere Sarıyer'den Uber'e binen kadın yolcuyu darp ettiği iddia edilen şoför hakkında Uber yetkilileri açıklama yaptı. Açıklamada, "Konuyla ilgili araştırmalarımız tamamlanana kadar sürücü ortağının Uber sistemine erişimi engellenmiştir" denildi.

Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere Sarıyer'den Uber'e binen Birgül E. aracın şoförüyle fiyat konusunda anlaşmazlık yaşamıştı. Çıkan tartışmanın ardından Uber şoförünün kadın yolcuyu darp ettiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Uber yetkilileri açıklama yaptı. Açıklamada, "Konuyla ilgili araştırmalarımız tamamlanana kadar sürücü ortağının Uber sistemine erişimi engellenmiştir" denildi.




Yorumlar