Anasayfa /  Güncel /  Gündem

TUS sonuçları açıklandı! İşte 2022 ÖSYM TUS sonuçları

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının gerçekleştirilmesinin ardından gündeme oturdu. Her yıl Mart ve Eylül ayında olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen TUS sınavı 4 Eylül günü uygulandı. Sınava katılan adayların gözü 2.Dönem TUS sonuçları ve soru-cevap kitapçığına çevrilirken sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. İşte, 2022 TUS sınav sonuçları hakkında merak edilenler ve TUS sonuçları ÖSYM sorgulama ekranı...

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2022 18:38

TUS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı, 4 Eylül günü uygulanan sınavın sonuçları adayların erişimine açıldı. Tıp fakültesi mezunu olup uzman olmak için sınava katılan binlerce aday ÖSYM TUS sonuçları sorgulama ekranını araştırıyor. İşte, 2022 2.dönem  TUS sınav sonuçları ve soru-cevap kitapçığı detayları...

TUS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 sınav takvimi sonrasında TUS sonuç tarihi duyurulmuştu. 4 Eylül tarihinde gerçekleşen TUS sınavının sonuçları 29 Eylül 2022 tarihinde ÖSYM tarafından açıklandı. Adayların erişimine açıldı.

TUS SINAV SONUÇLARI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

TUS sonuçları ÖSYM'nin sonuç ekranı üzerinden yayınlandı. TUS sınav sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

TUS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

TUS SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

TUS sınavına giren adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamını 04 Eylül 2022 tarihinde saat 19.00'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecektir.

Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 14 Eylül 2022 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.


TUS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorumlar