Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu TİHEK, Uzman Yardımcısı Memur Alımı Yapacak

Yeni açıklanan ilana göre iki aşamalı seçme sınavından başarılı olan adaylar TİHEK kurumuna uzman yardımcısı olarak atanacaklar.

Abone ol
Abone ol 23 Aralık 2018 17:04

Hukuk, İİBF, İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği alımlarda Hukuk alanında 6 uzman yardımcısı diğer bölümlerden mezun olanlar için ise 7 kişilik kontenjan ayrıldı. Yazılı sınava alım yapılacak personel sayısından 20 katı kadar aday çağırılacak. Adayların KPSS puan türlerinden en az 70 ve üzeri puan almaları gerekli olacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen genel şartları taşımaları, KPSS puan şartını taşımaları ve yaş şartında 35 yaşını doldurmamış olmaları,  01 Ocak 1984 ve sonrası doğumlular) ile giriş sınavına alınabilecekler.

Yazılı sınav başvuruları 14 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 01 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek. Sınav 03 Mart 2019 pazar günü saat 10:30 da gerçekleşecek.

Yazılı sınavda başarı olan ve atama yapılacak kadro sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava çağırılacak. Sözlü sınavdan en az 70 ve üzeri puan alan adaylar başarılı olacaklar.

İlan detayları için tıklayın


Yorumlar