Anasayfa /  Spor

Türkiye İngiltere Ampute Milli takım finali canlı izle / TRT Spor Canlı İzle

Türkiye İngiltere Ampute Milli takım finali canlı izle / TRT Spor Canlı İzle. Türkiye ile İngiltere arasında yapılacak final karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak. Türkiye İngiltere maçı TRT Spor'dan canlı izlenecek. İşte Türkiye İngiltere Ampute Milli takım finali canlı izle / TRT Spor Canlı İzle. Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye ile İngiltere arasında yapılacak final maçı Vodafone Park'ta oynanacak.

Abone ol
Abone ol 09 Ekim 2017 12:09

Türkiye İngiltere Ampute Milli takım finali canlı izle / TRT Spor Canlı İzle.  Türkiye ile İngiltere arasında yapılacak final karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak. Türkiye İngiltere maçı TRT Spor'dan canlı izlenecek.  İşte Türkiye İngiltere Ampute Milli takım finali canlı izle / TRT Spor Canlı İzle. Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye ile İngiltere arasında yapılacak final maçı Vodafone Park'ta oynanacak.



Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği, Turkcell'in ana sponsorluğunu üstlendiği Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) bünyesindeki ay-yıldızlı ekip, bugün İngiltere ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Daha önce Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanması planlanan final karşılaşması, milli sporcular ve teknik heyetin talebi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın girişimleri ile Beşiktaş Kulübünün çimler bakımda olmasına rağmen isteğe olumlu yanıt vermesinin ardından Vodafone Park'a alındı.

Türkiye ile İngiltere arasında yapılacak final karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak. Müsabaka, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.





TRT Spor Kanalını Uydu Alıcısında Nasıl İzlerim?

 



TRT Spor kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 3A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 3A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 3A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11096 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 30000 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz TRT Spor yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.


Yorumlar