Anasayfa /  Güncel

Türkiye Devlet Fedaileri nedir görevi nelerdir? Türkiye Devlet Fedaileri derneği gerçek mi?

Türkiye Devlet Fedaileri nedir? İzmir'in Torbalı ilçesinde kavga eden iki kişiden birinin üzerinden Türkiye Devlet Fedaileri kimliği çıkması sonrası Türkiye Devlet Fedaileri nedir ve ne işe yarar soruları sorulmaya başlandı.

Abone ol
Abone ol 03 Haziran 2022 00:30

TRHaberler ÖZEL | Türkiye Devlet Fedaileri nedir? İzmir'den Torbalı ilçesinde iki şahıs arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan kişilerin birisinin üzerinde Türkiye Devlet Fedaileri yazılı bir kimlik çıktı. Kimlikte TC kimlik numarası, ad, soyad yer alırken, görev yeri kısmında Türkiye yazması dikkat çekti. Kimlikte yer alan bir diğer detay ise görev kısmı oldu. İlgili şahsın görevi yazan bölgede Genel Başkan Yardımcısı yazısı yer aldı.

Yaşanan bu gelişmenin üzerine Türkiye Devlet Fedaileri nedir sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Peki Türkiye Devlet Fedaileri derneği nedir, görevi nelerdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Murat Bakan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kişinin üzerinden Türkiye Devlet Fedaileri yazılı bir kimlik çıktı.

Son dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sık sık gündeme getirdiği SADAT konusu sonrası, şimdi de Türkiye Devlet Fedaileri adı altında bir oluşumun gündeme gelmesi sosyal medyayı bir anda salladı.

CHP Milletvekili Murat Bakan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye’de paramiliter gruplar var derken boşuna söylemiyoruz. SADAT, Halkın Özel Harekatı, Ak Gençlik Ocakları, Özel Harekat Derneği derken şimdi de Türkiye Devlet Fedaileri denilen yapılanma ortaya çıktı. Bugün Torbalı’da kavga eden iki şahsa müdahale eden polis ekipleri, şahıslardan birinde bu kimliği buluyor. Şimdi de kendisine devlet fedaisi diyen, demekle kalmayıp cebinde bu kimliği taşıyan kimliğin üzerinde CB forsu olan insanlarla aynı sokaklarda geziyoruz. Altı yıldır İçişleri Bakanlığı’nı yürüten şahıs döneminde Türkiye suç örgütleri cenneti oldu. Üstelik bu yapılanmalar açık açık faaliyet gösteriyor. Devlet görevlisi izlenimi veren, üniforma giyen, CB forsu kullanan, cebinde kimlik taşıyan derneklerden bahsediyorum. Bunlar buzdağının görünen kısmı, ne SADAT, ne Hizbullah, ne bilmem ne ocakları hiç fark etmez. Kapınıza gelmeye sizi deşifre etmeye devam edeceğiz. Seçimlerden sonra Türkiye’yi suç örgütlerinden de, iktidarın paramiliter yapılarından da temizleyeceğiz.

 Türkiye Devlet Fedaileri nedir?

İzmir'deki gencin üzerinden çıkan Türkiye Devlet Fedaileri yazılı kimlik sonrası Türkiye Devlet Fedaileri nedir ve görevi nelerdir gibi sorular internet üzerinden araştırılıyor. Ancak şu an için Türkiye Dernek Fedaileri'nin ne olduğu veya ne amaçla kurulduğu henüz bilinmiyor.

Kaynak: trhaberler.com

Yorumlar