Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Belediyeler Birliği 11 Kamu Personel Alımı Yapacak

Belediyeler Birliği 11 kamu personeli alımı yapılıyor. KPSS’siz ve KPSS’li olarak alım gerçekleşecektir. 

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 15:03

Belediyeler Birliği çıkmış olduğu ilana ile personel alımı Eğitim ve Destek Personeli 4 kişi alımında adayların Siyasal bilgiler veya İktisadi ve idari bilimler, işletme, iktisat veya maliye bölümü mezunu olmak, muhasebe konusunda deneyimli olmak, office uygulamalarını yeterli düzeyde kullanabilmek ve KPSSP3 60 puan almış olmak şartı vardır.

Kamu personeli alımı 3 kişi Veri tabanı uzmanı alımı için adayların Üniversitelerin mühendislik bölümü mezunu olması, uniz ve linux deneyimli olanlar tercih edilecektir, ekip çalışmasına uygun analitik düşünme ve problem çözme kabiliyeti olması şartı vardır.

Türkiye Belediyeler Birliği personel alımı 3 sistem uzmanı alımı için adayların; Üniversitelerin sistem mühendisliği, bilgisayar, yazılım, elektrik ve elektronik bölümü mezunu olmak Linux ve Windows sunucu işletim sistemleri hakkında deneyim sahibi olmak şartı aranmaktadır.

1 kişi Yazılımcı alımında adayların lisans düzeyinde yazılım mühendisliği, elektrik – elektronik mühendisliği, matematik, fizik bölümlerinden mezun olmak şartı vardır. Aşağıdaki linkteki kılavuzu inceleyebilirsiniz.

Kamu personeli alımına başvuru yapacakların kılavuzda yer alan linkten indireceği başvuru formunu doldurarak ve istenen diğer belgeleri taratarak e-mail ile veya şahsen 22 Ocak 2019 mesai bitimine kadar başvuru yapılacaktır.

Türkiye Belediyeler Birliği 11 Kamu Personeli Alımı kılavuzu için tıklayınız


Yorumlar