Anasayfa /  Foto Galeri

Türk Boksör Avni Yıldırım'a ünlülerden destek yağdı

Türk Boksör Avni Yıldırım'a ünlülerden destek yağdı - Sayfa 1

Milli futbolcu Arda Turan Barcelona'dan gönderdiği video mesajda şu sözleri dile getirdi: "Avni Yıldırım, merhabalar. Barcelona'dan çok selamlar. Sana güveniyoruz, destekliyoruz, duacınız. Başarılar Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni"

Türk Boksör Avni Yıldırım'a ünlülerden destek yağdı - Sayfa 2

Mesut Özil: "Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz, bütün Türkiye destekliyor seni. Allah yardımcın olsun."

Türk Boksör Avni Yıldırım'a ünlülerden destek yağdı - Sayfa 3

Şahan Gökbakar: "Evet Avniciğim. Sana sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. "Abi nerdesin" diceksin. Mantıcıdayım. Boksu bıraktıktan sonra kendimi hamurişine verdim Avni. Seni tek tabanca olduğun ilk dönemlerden beri tanıyorum. Şu an etrafın kalabalık ama hala aynı Avni'sin. Aynı yürekli mert delikanlısın. Kendini hiç bozmadın, bozacağını da düşünmüyorum. Yolun açık olsun. Yüreğindeki vatan sevgisiyle bütün kemerlerin en değerlilerini beline takacağını düşünüyorum. Başarılarının devamını diliyorum kardeşim."

Türk Boksör Avni Yıldırım'a ünlülerden destek yağdı - Sayfa 4

Kerem Bursin ile Gürkan Uygun ise başrollerinde rol aldıkları Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin setinden Yıldırım'a mesaj gönderdi: "Yanında değiliz ama seninleyiz."