Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Turgay Demir'den şoke eden yorum! "Tolgay ile Oğuzhan'ı bırak birlikte..."

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk takım Antalyaspor, 3-2'lik skorla kazanmayı başardı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Doukara (2) ve Yekta Kurtuluş kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise Negredo ve Pepe kaydetti. Maçın ardından sosyal medya Oğuzhan Özyakup yorumlarıyla yıkılmıştı. A Spor ekranlarında yayınlanan 'Takım Oyunu' programında yorumcu Turgay Demir'den şoke eden yorum geldi.

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2018 00:59

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk takım Antalyaspor, 3-2'lik skorla kazanmayı başardı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Doukara (2) ve Yekta Kurtuluş kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise Negredo ve Pepe kaydetti. Maçın ardından sosyal medya Oğuzhan Özyakup yorumlarıyla yıkılmıştı. A Spor ekranlarında yayınlanan 'Takım Oyunu' programında yorumcu Turgay Demir'den şoke eden yorum geldi. Maçın ardından yorumlarda bulunan Demir:  "Tolgay ile Oğuzhan'ı bırak birlikte oynatmayı otobüste yan yana oturtmam." diyerek oyuncuların performansları hakkında tepki gösterdi.

İşte Turgay Demir'in o yorumları;



Turgay Demir: Tolgay ile Oğuzhan'ı bırak birlikte oynatmayı otobüste yan yana oturtmam. @turgaydemirr pic.twitter.com/LhGtNDBrRJ


— A Spor (@asporcomtr) 26 Ağustos 2018






Turgay Demir Kimdir?

1981 yılında Sefaköy Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Bugüne kadar Fotomaç, A SPor, Sabah Sporu ve Artı Futbol gibi programlarda yer almıştır. Spor yorumcusu olarak çalışmalarını devam ettiren spor yazarı Turgay Demir İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur. Üniversite 2. sınıftah itibaren Türk Haberler Ajansında staj’a başlamıştır. Bu dönemde futbolu çok sevmesi ve uzun saçları nedeni ile ajans müdürü staj kağıdını imzalayayım sen git tatil yap demiş Turgay Demir’de kabul etmiştir. Hemen akabinde Bilal Meşe ayrılırken devreye girmiş ve spor servisinde çalışabilir demiş Turgay Demir’inde mesleğe atılımı bu şekilde gerçekleşmiştir. Hira Demir isminde bir kızı vardır ve kızıda spor yazarı ve Erkan Başkan ile evlidir.

. ( TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ )




Etiketler turgay demır
Yorumlar