Anasayfa /  Magazin

Turabi Çamkıran'dan üzücü haber! Yarışmaya da katılamıyor

Survivor Türkiye ile 2 kez şampiyonluk elde eden yaptığı yorumlarla ve yarışmadaki sözleriyle ünlenen Turabi Çamkıran sosyal medya aracılığıyla verdiği haber herkesi panikletti. Turabi verdiği haber sonrası takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2020 00:55

Survivor Türkiye ile adını duyuran ve yarışmada 2 kez şampiyonluk elde ederen ünlenen Turabi Çamkıran’dan kötü haber geldi. Turabi Çamkıran sosyal medya aracılığıyla koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Turabi Çamkıran hayranlarına koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberinin yanı sıra bir kötü haber daha duyurdu. Çamkıran Acun Ilıcalı’nıun 2021 yılında faaliyet göstereceği EXXEN adlı projesinde Survivor Cup yarışması için hazırlanıyordu.

Koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı’nın EXXEN projesindeki Survivor Cup yarışmasına da koronavirüs tedavisi sebebiyle katılamayacağını da duyurdu.

“Çok acı çekiyorum”

Turabi Çamkıran, koronavirüse hastalığına yakalandıktan sonra çok acı çektiğini, tedavi sürevinin başladığını söyledi. Sağlık durumuyla ilgili olarak sevenlerini de bilgilendirdi.

Eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran’ın sosyal medyada yaptığı açıklama şöyle;

"Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki son yapılan covid testim pozitif çıktı. Daha önce gideceğimi söylediğim yarışmaya maalesef gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başladı umarım tez zamanda iyileşir tekrar sağlığıma kavuşurum. Gerçekten çok acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkat etsin"

Etiketler Turabi Çamkıran
Yorumlar