Anasayfa /  Foto Galeri

Tüm Türkiye Müge Anlı'daki bu olayı konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen dolandırıcılık yöntemi akıllara durgunluk verdi. Musa Cihangir ve Neytullah Bozkurt isimli şahıslar dolandırıldıkları gerekçesiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Evlenme vaadiyle paralarını kaptıranların anlattıkları izleyenlerin şok etti. İşte 5 Şubat Çarşamba Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Tüm Türkiye Müge Anlı'daki bu olayı konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 4 çocuk babası evli bir adamın genç kızla nişan yaparak 350 bin lirasını dolandırdığı ortaya çıkmasının ardından bugün şaşkına çeviren bir gelişme daha yaşandı. İhsan Çapan adındaki şahsın Mardin ve Diyarbakır illerinde yaşayan dört vatandaşı daha altın vaadiyle dolandırdığı ortaya çıktı.

Tüm Türkiye Müge Anlı'daki bu olayı konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi - Sayfa 2

Müge Anlı canlı yayınında bugün işlenen dolandırıcılık olayı akıllara durgunluk verdi. Programa katılan Neytullah Bozkur ve Musa Cihangir, aynı şebeke tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Musa Cihangir, şebekenin çalıştırdığı kadınları evlenmek isteyen kişilerle tanıştırarak o kişileri dolandırdığı iddiasında bulundu.

Tüm Türkiye Müge Anlı'daki bu olayı konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi - Sayfa 3

Dolandırıldıklarını iddia eden şahısların anlattıkları stüdyodakiler tarafından şaşkınlıkla dinlendi. Neytullah Bozkurt, altınlarını ve paralarını evleneceğini düşündüğü kadına verirken, Musa Cihangir ise altın bulmak için harcadığı paraları anlattı.

Tüm Türkiye Müge Anlı'daki bu olayı konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi - Sayfa 4

Neytullah Bozkur "Önce beni kadınla tanıştırdılar. Bir gün onun evinde, ardından ertesi gün kendi evimde kaldım. Sürekli beni 'evimize git boş kalmasın' diye gönderiyordu. Ben de en sonunda gitmeyeceğim kalacağım dedim. 'Yok gideceksin' dedi."