Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK MAM Memur Alımı Yapacak

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) web adresinde memur alım ilanına çıkan TÜBİTAK MAM, ilan edilen kadrolara uygun şartları taşıyan memur adayları arasından memur alımı yapmaktadır. 

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2018 20:00

TÜBİTAK MAM personel alımı için başvurular uzman yardımcısı ve ar-ge personeli kadrolarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. 

TÜBİTAK MAM tarafından yayımlanan iki memur alımı için adaylarda aranacak ortak şartlar; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, terör örgütleriyle ya da benzer zararlı gruplarla ilişiği bulunmamak, ismi anılmamış olmak, yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, ilan şartlarında belirtilmiş bölümlerden mezun olmak, seyahat engeli bulunmamak, raporlama konusunda bilgi ve tecrübeye sahip olmak, office programlarını iyi derecede kullanıyor olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvurular ve diğer detaylar

İlana başvuruda bulunmak için www.mam.tubitak.gov.tr adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur). 

İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecek olup, başvurulara yönelik tüm detaylara aşağıdaki kılavuz üzerinden erişim sağlamak mümkündür.

Uzman yardımcısı / uzman pozisyonu için A veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesi' ne sahip olmak, ar-ge personeli için de Analog sinyal işleme / şartlandırma konusunda bilgi sahibi olmak, PC üzerinde çalışacak kullanıcı arabirimi yazılımı hazırlama konusunda bilgi sahibi olmak, Kontrol / otomasyon algoritmaları konusunda bilgi sahip olmak, Altium Designer programı hakkında bilgi sahibi olmak, C ve üst seviye bir programlama dilinde yazılım geliştirebiliyor olma şeklinde ekstra nitelikler aranmaktadır.

Uzman yardımcısı kılavuzu için tıklayınız

AR-GE personeli kılavuzu için tıklayınız


Yorumlar