Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK Lisans ve Ön Lisans Mezunu KPSS'siz Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı!

TÜBİTAK Lisans ve Ön Lisans Mezunu KPSS'siz Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı! TÜBİTAK yeni bir ilan yayımladı ve farklı eğitim seviyelerine sahip personel alımı yapacak. Bu kapsamda TÜBİTAK personel alım başvuru şartları ve başvuru bilgileri nedir? TÜBİTAK Personel alım ilanın tüm ayrıntıları haberimizde

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2019 00:44

TÜBİTAK Lisans ve Ön Lisans Mezunu KPSS'siz Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı!

TÜBİTAK yeni bir ilan yayımladı ve farklı eğitim seviyelerine sahip personel alımı yapacak. Bu kapsamda TÜBİTAK personel alım başvuru şartları ve başvuru bilgileri nedir? TÜBİTAK Personel alım ilanın tüm ayrıntıları haberimizde 

18 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı TÜBİTAK bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsüne farklı pozisyonlarda ve farklı eğitim seviyesine sahip kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda, toplamda 28 perosnel alımı yapılacak olup alım yapılacak pozisyonlar ise, Proje Personel, Araştırmacı ve Teknisyen pozisyonları için alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı alımını yapacğaı personel adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatabdaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Lisans veya Ön lisans programlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, YApılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca alım yapılacak pozisyonlar için adaylardan Kamu Personeli Seçme SInavı ( KPSS ) şartı aranmayacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup başvurularını en geç 09 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

TÜBİTAK Kamu Personeli Alım İlanı Tam Metni İçin TIKLAYIN 


Yorumlar