Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK KPSS'siz Memur Alım İlanı Yayımladı

TÜBİTAK KPSS'siz Memur Alım İlanı Yayımladı TÜBİTAK yeni memur alımı ilanı yayımlandı! KPSS şartı aranmaksızın TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi birimine memur alımı yapacak. Şartlar nedir? Ne Zaman başvuru yapılacak? TÜBİTAK Memur Alım İlanı ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2019 01:15

TÜBİTAK KPSS'siz Memur Alım İlanı Yayımladı

TÜBİTAK yeni memur alımı ilanı yayımlandı! KPSS şartı aranmaksızın TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi birimine memur alımı yapacak. Şartlar nedir? Ne Zaman başvuru yapılacak? TÜBİTAK Memur Alım İlanı ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.





Resmi Gazete'de 05 Eylül 2019 tarihli yayımlanmış olan ilana göre TÜBİTAK memur personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre TÜBİTAK bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile Uzman- uzman yardımcsı alınacak. Bu kapsamda TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi ( TUG ) birimine alım yapacak olup alımlar kadrolu olarak gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TÜBİTAK kadrolu memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranır.

Özel olarak ise adaylardan, Lisans Bölümleri Astronomi ve Uzay Bilimleri, Uzay Bilimleri ve Teknolojisi veya Fizik bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Fizik bölümünden mezun olanlar için; Genel Astronomi, Astrofizik veya Küresel Astronomi derslerinden en az birini almış olmak şartı aranıyor. Söz konusu alımlar ise Antalya ilinde yapılacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Adaylar başvurularını en geç  Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar.

TÜBİTAK yeni memur alımı ilanı tam metni için TIKLAYIN 




Yorumlar